Посрещаме есента с -25% от Scott

0
 

Сподели

Shares
Scott
Снимка: Scott

В Scott България посрещат есента с намаление на всички модели велосипеди от колекция 2017. Цените падат надолу с 25% и ще останат такива до изчерпване на количествата.

Scott

За всички любители на фрийрайд и даунхил карането, един от намалените модели велосипеди е Scott Voltage FR 730. Той пристига с 27,5-инчови гуми, но бързо може да бъде „модифициран“ за каране и с 26-инчови, което го прави подходящ за по-голям набор от терени. Едни от най-важните му характеристики са ниско разположеното средно движение, малкият челен ъгъл (отговарящ именно за улесненото спускане) и късият чейнстей.

Scott

Друг намален модел е и Scott Spark 745, предназначен за all mountain и крос кънтри каране. Идеален за есенното време, когато с кеф поемаме по планинските пътечки, Spark 745 има лека алуминиева рамка и 27.5-цолови гуми. Оборудван е с въздушна вилка с 120 мм ход (FOX 34 Float Performance) и TwinLoc технология, която позволява нагласянето на 3 позиции на амортисьорите просто с натискане лостчето на кормилото. Моделът от 2017 година е с ново окачване и задвижване Sram 1×11.

Scott

Дамите, които няма да пропуснат крос кънтри приключенията тази есен, също могат да се възползват от намаленията в магазините на Scott. Contessa Scale 710 отново е с алуминиева рамка, но е създаден със специална геометрия, съобразена с женската анатомия. Освен това пристига с 27,5-цолови гуми и вилка с възможност за три различни настройки на хода и дистанционно заключване от кормилото.

Scott

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.