Старите въжета – с нови стопани

0


Дата на събитието: 28.02.2011

Сподели

Shares

Няма нужда да ви напомняме – когато животът ти виси на въже, не правиш компромиси с издръжливостта му. Всички знаем колко е важно да следим да състоянието на въжето, с което катерим или спускаме, и навременно да го подменяме. Ако сте от тези, които въпреки всичко пазят старите си въжета в мазето „за всеки случай“ – ето една полезна кауза, за която те отново могат да влязат в употреба.
„Старите въжета – с нови стопани“ е инициатива, подета от магазин Outsider в помощ на приюта за кучета в Богров. Четирикраките там са много, много щури и обожават да си играят. А когато прекарваш времето си в клетка, нямаш много алтернативи за забавление. Старите рошави въжета вършат перфектна работа за чесане на зъби и игра, а също и за изработка на поводи за разхождане. Донесете ги в магазина, а те ще ги предадат на приюта в Богров. Там въжетата ще намерят новите си стопани, с които да изживеят „вълнуващи старини“. Кучетата нямат претенции дали парчетата въже са статични или динамични, дали да са бели като кокал или червени като пържола, дали са използвани по планини, по прщери или по градските фасади, дали са тънки като простор или дебели като вратни жили… Всяко едно от тях ще свърши чудна работа срещу скучното ежедневие на кучетата.

Кампанията продължава до 28 февруари 2011 г. Събират се парчета въже над 1 метър, а който донесе над 20 метра, ще получи подарък от магазина.
Адресът е София, бул. „Хр. Смирненски“ 64. Работно време: Пон-Пет 11:00 – 19:00

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.