„Лов на съкровища“ – приключение с кауза

0


Дата на събитието: 10.09.2017

Сподели

Shares

Приключението „Лов на съкровища и легенди“ с четвърто поредно издание

„Лов на съкровища и легенди на открито – ТРЕЙС“ е приключение, което обединява различни хора, които стават част от физически и логически предизвикателства. Четвъртото издание ще се проведе в три града – София, Пловдив и Варна. Тази година то ще обедини участниците и в благотворителна кауза – да подкрепят деца, лишени от родителска грижа.

„Лов на съкровища“

Очаква се и тази година над 60 отбора от по 5 души да премерят сили по обширното трасе.

6000-декровото трасе ще предизвика ентусиастите в различни направления като ориентация, логика, досетливост, екипна работа и други. Приключенците ще търсят скрито съкровище като следват улики, разчитат карти, решават загадки.

Локациите в отделните градове ще можете да разберете ден преди началото на „Лов на съкровища“. Те ще са удобни за участниците, в близост до градски транспорт и паркинг за автомобили.

Всички участващи отбори ще имат шанса да се съревновават за титлата Трети национален победител на TRACE, ваучер за безплатно участие в Escape room, нощувка за двама в спа хотел и други награди.

„Лов на съкровища“

Датите са приключението „Лов на съкровища“ в отделните градове са съответно – Варна – 10.09, Пловдив – 17.09 и София – 1.10.

Ако надпреварата представлява интерес за вас и искате да се включите в благотворителна кауза, можете да се запишете на сайта на събитието. Там ще намерите и повече информация.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.