#SecretSpots: Тайните плажове разкрити

0
 

Сподели

Shares

Corona SecretSpots "Открий тайния плаж" и спечели награди

Да откриете три от любимите ни крайморски кътчета по родното Черноморие беше предизвикателството, което ви отправихме това лято заедно с Corona. Да тръгнете на приключение, да получите заслужена почивка, да откриете идеалното място за забавления. Предизвикахме ви да изживеете лятото в оптималния му вариант – с вятър в косите, пясък в обувките, сол по кожата и с идеята, че ей, точно това е животът, какво повече му трябва на човек освен един таен плаж, няколко студени бири и мисълта, че това лято е по-хубаво от всички останали.

Колкото и да не ни се иска да си признаем – лятото започва тихо да се изнизва, а ние трябва да затворим играта. Най-прекрасното е, че успяхме заедно да съберем цели шепи морско вдъхновение, малко или повече тен, няколко джоба, пълни догоре с миди и слънце, което да ни топли през цялата зима. А и, хей, плажовете ще си бъдат там и другото лято, а още колко само чакат да бъдат открити.

Corona
Златина Дамаскова – една от наградените, по пътя към Плажа на приключението

„Истински се забавлявах“ беше изречението, което най-често ни изпращахте заедно със снимките си от открития плаж, заедно с впечатления колко красиви са местата, на които сте попаднали. Да, някои от вас стигнаха до целта по-лесно, други имаха нужда да прочетат упътванията още веднъж и по-внимателно, но всички в крайна сметка разбрахме едно – за да намериш, трябва да тръгнеш да търсиш, а дори да се изгубиш не е страшно, важното е, че не си спрял да се движиш.

Corona
Мирослав Генов на Плажа на Забавлението

Задачата беше проста – дадохме ви упътвания към трите плажа (на приключенията, на спокойствието и на забавлението), а целта беше да достигнете до всяка локация с помощта им. На всеки плаж бяха скрити по три шапки Corona и по три различни карти за игра, които именно трябваше да откриете в края на задачата, за да спечелите награда.

Наградата – повече от приятна, затваряща спомените от морето в бутилка, цяла каса Corona ще бъде доставена на онези, открили тайните плажове. Пълните правила на играта виж тук.

Началните точки – пътят за плажа на приключението започваше от Синеморец, за този на спокойствието – от Лозенец, а за плажа на забавлението началната точка беше Приморско.

Corona
Пламена Милева на Плажа на приключението

Симеон Найденов, Драгостин Вълев, Таня Михайлова, Ганелин Иванов, Мирослав Генов, Тома Цилев, Пламена Милева, Анна Дамаскова и Златина Дамаскова са деветимата участници в играта, които се впуснаха с пълни сили в приключението и заслужено ще бъдат наградени. Те могат да очакват своите награди от Corona след 1-ви септември.

Corona

Техните летни истории със сигурност ще бъдат вълнуващи, а ако поне за ден това лято опитахте нещо ново, потърсихте нещо скрито, забавлявахте се, както направиха деветимата победители – значи и вашите не са за изпускане. Не преставайте да си създавате нови – this is living.

Corona SecretSpots "Открий тайния плаж" и спечели награди

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.