Повече за Велокарнавал 2017

0
 

Сподели

Shares

Велокарнавал

В средата на септември за втора поредна година ще можем да се включим в единствения по рода си софийски Велокарнавал. Велокаранавалът е предвиден да се проведе на 16 септември 2017 г. (събота) – в рамките на Европейската седмица на мобилността.

Тази година карнавалния маршрут ще бъде един, а началната точка и сборен пункт е главният вход на Южен парк. По този маршрут участниците във Велокаранвалното шествие ще могат да преминат заедно, за да достигнат до крайната точка – Княжевската градина, където ще бъде кулминацията на празненството.

На сборната локация ще бъде организирано малко празненство с музика, различни забавления, украси за велосипедите и самите участници. Ще се раздават образователни материали, свързани с безопасността на движение с велосипед.

Велокарнавал

Програма:

10:30 – Събиране на началната локация, главен вход на Южен парк;

11:30 – 12:30 Водени от мобилните велоплатформи и под музикален съпровод, участниците ще тръгнат по определения маршрут;

12:30-13:30 Свободна програма с музика от платформата с DJ, танци и игри за деца. Каране за деца по предварително начертано трасе в Княжевска градинка със знаци и кръстовище, състезание за най-малките колоездачи с колела без педали, различни интересни колелета за тест и карнавално настроение;

Велокарнавал
Снимка: darkroom.baltimoresun

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.