Borovets Winter Bike Duel 2011

0


Дата на събитието: 22.01.2011

Сподели

Shares

Гответе байковете и слагайте гумите за сняг, защото ви очаква още едно предизвикателство – Borovets Winter Bike Duel! Датата за състезанието е 22-ри януари 2011 г., а мястото, разбира се, Боровец.

Независимо дали ще се състезавате или не, това си е повече от добра причина да посетите Боровец. Състезанието ще се проведе в Dual Slalom формат, което е гаранция за интригуваща надпревара и много забавление. Състезанието е отворено за всички желаещи. Арената на надпреварата ще бъде разположена непосредствено пред хотел „Рила“. Участниците ще бъдат разделени в три групи – “Юноши 15–18”, “Мъже 19+” и “Жени”, като всички, които не са навършили 18 години, ще трябва да донесат специална декларация, подписана от родител.

Организаторите от Concept Creative и Бороспорт са твърдо решени да обърнат стереотипите и да правят качествени и уникални спортни сьбития за активните хора, като обещават изключително интересно състезание. Надпреварата на снега ще се проведе със спонсорството на Mazda България, както и със съдействието на RAM Bikes, които обещават много награди за победителите.

От началото на месец декември текат и предварителните заявления за участие. Всички желаещи могат да се запишат на duel@borovetsbikepark.com до 18 януари 2011 г. Таксата за всички, включили се в предварителното онлайн записване, е 20 лв., а за всички останали на място – 30 лв.

Повече информация за събитието може да намерите на www.borovetsbikepark.com.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.