Гответе се за 12 години H.M.S.U.

0


Дата на събитието: 22.01.2011

Сподели

Shares

World of drum and bass

През януари родната дръм енд бейс формация H.M.S.U. навършва 12 години. По традиция събитието ще се отпразнува с мащабно парти на 22–ри януари в столичния Парти център 4КМ. През годините рожденият ден на H.M.S.U. се е утвърдил като едно от най-дългоочакваните и качествени музикални събития в страната. Всяка година заедно с рожденниците празнуват над 1000 души, а броят им продължава да расте.

HMSU logo

И тази година феновете на дръм енд бейс музиката няма да останат разочаровани. За поредна година организаторите дадоха възможност на меломаните да изберат третия гост на събитието. В гласуването можеха да вземат участие всички потребители, регистрирани на уебсайта на организацията, www.HMSU.org . Феновете избираха измежду 12 артисти от световна класа, които до момента не са посещавали България. Гласуването приключи на 12-ти декември и начело са: DJ Fresh, Temper D и Jade. Тъй като се оказва, че през месец януари DJ Fresh ще почива, организаторите решиха да компенсират феновете като поканят, останалите на 2-ро и 3-то място – Temper D и Jade. Така, с предварително обявените Logistics (Hospital Records) и DJ SS от бранда World of Drum&Bass (wodnb.com), международните гости на събитието стават четирима, което предполага още повече позитивни емоции за меломаните.

Освен специалните гости на сцената ще се изявят и рожденниците от H.M.S.U. в пълен състав – Cooh, Ogonek, Mocks, Konspirator, Targy, acidtrip и EXo.

Занимания по Дръм и Бас Култура – Демонстрации със свободен вход

За повечето хора H.M.S.U. е организация, която промотира партита, но реално диапазона на целите и действията ни е на едно много по-високо ниво. Главната ни цел винаги е била да се развиваме и да подкрепяме младите таланти в България. За тази цел, сме подготвили серия от Workshop-и и дейности през дневната част на 22-ри Януари. Всеки може да вземе участие, напълно безплатно!

* въведение в създаването на музика с Д. Пангелов / Mocks /
* излъчване на радио в интернет с Д. Димитров / Targy / и MAX Telecom
* основни техники за миксиране с плеъри с Г. Пенков / EXo /
* прослушване на авторска музика с А.Желев от / Clear Sound /
* кино-преглед на dnb видеоклипове с И.Младенов / tyrbo /

Билетите са в продажба от 13-ти декември в столичните магазини: 4:20 Shop (ул. Пиротска 61, София), OnlineTrading (бул. Цар Борис III 93-95, София), Vision (бул. Мария Луиза 55, София), Dukan Meloman (ул. 6-ти Септември 7a, София), BreakPoint (ул. Гурко 72, София), BreakPoint (Мол „The Boulevard“ Младост 1A, София) и онлайн за останалата част от страната през мрежата на www.EVENTIM.bg

До първи януари билетите са на цена от 15лв., а до датата на събитието – 20лв. Цената на входа е 25лв.

Повече информация на www.HMSU.org и ивент пейджа във ФБ.

World of drum and bass

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.