През града с Drag

Кратка селекция с най-яките градски колела на Drag.

0
 

Сподели

Shares
drag
Снимка: Drag Zone

Опитните северняци от градове като Копенхаген и Гьотеборг твърдят, че няма лошо време за каране на велосипед в града. Ние обаче си знаем, че лятото е най-подходящо и тогава рядко оставяме колелата си вкъщи. Встрани от факта, че ни гарантират физическа активност и горене на калории (немалко!) още преди да стигнем до офиса, градските велосипеди ни гарантират суперприятен транспорт без ругаене в задръстванията и търсене на паркомясто в центъра. Макар и с недостатъчни темпове, велоалеите и изобщо подходящите за велосипеди пространства в българските градове се увеличават, което ни дава достатъчно причини да караме.
Още по-удобното е, че имаме страхотна българска марка като Drag, която предлага толкова разнообразни варианти за градски велосипеди, че се чудим от кой точно да започнем.

Grand Canyon Comfort

И все пак, започваме с едни от истинските бестселъри на Drag – серията Grand Canyon. Grand Canyon съчетават скоростта на шосейния велосипед и комфорта на градския в едно. Grand Canyon е серия с много вариации и цветови комбинации – в нея откриваме модели с дамска рамка, подходяща и за каране с пола, както и много модерна електрическа версия.
В настоящия момент версията Comfort (специално оборудвана за каране в града, с багажник, калници и светлини) се предлага с нова, много аткрактивна цена.

City Hawk Uni

Както подсказва името й, серията City Hawk представя елегантни и бързи като пернат хищник велосипеди. Освен оптимално комфортен транспорт за градски условия, те са и достатъчно стилни, за да привлекат погледите на всички по улицата. Или в двора на бара. Разгледайте всички City Hawk модели и намаления.
Обърнете особено внимание на City Hawk Uni – той е конструиран така, че да осигури максимално комфортна и изправена позиция на каране, а също така има протектор за веригата и скоростите. Така се предотвратява изцапване и позволява да бъде каран и с по-официални дрехи, а не само със спортни.

One

Красавецът One пък вече може да бъде намерен в нови цветове – електриково оранжево и електриково зелено. Това е съвременно изпълнение на фикси велосипед с лека алуминиева рамка и Flip-Flop главина, която позволява да избирате между фиксирана предавка или свободен венец. Какво е фикси велосипед ли? Най-просто казано, това са колела без спирачки, които осигуряват възможно най-бързото и интуитивно лесно каране през града. Фикситата са адски лесни за поддръжка и предлагат неповторимо преживяване, което бързо зарибява и често напълно измества желанието за ползване на стандартен велосипед, особено по улиците.

Oldtimer

Ако пък най-силно ви влече европейската традиция или носталгията по елегентността и лекотата на Belle Époque, то несъмнено ви трябва Oldtimer. С него ще можете да пътувате през градските улици със стил, върху велосипед, разработен в хармония на дизайн и функционалност.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.