Як сак

0
 

Сподели

Shares

Base Camp Duffel, North Face

Няма как да пропуснете сак Base Camp Duffel от The North Face, ако се появи на лентата за получаване на багаж на някое летище. Лично ние сме ги заглеждали няколко пъти, все на различни места по света и още от далечен поглед сме установявали едно от най-добрите им качества – функционалността.

Най-хубавото е, че няма нужда да ходим където и да било по света, за да се сдобием с един такъв сак – предлагат се онлайн в сайта strim-co.com .

Base Camp Duffel, North Face

Саковете Base Camp Duffel са изработени, така че да издържат всяко предизвикателство, което летището може да им предложи и освен на външен вид, са яки и на здравина. Направени са от много здрав и издръжлив във времето ламиниран балистичен найлон, който е водоустойчив и ушит с допълнителни двойни шевове.

Пътните чанти са много удобни, защото са конструирани с едно голямо отделение, затворено с D-образен цип с дълъг накрайник, в което са поместени няколко вътрешни отделения за организиране на багажа. Затварящият цип също предпазва от нахлуване на вода в багажа. Благодарение на многото дръжки и ремъци, саковете могат да бъдат носени както на ръка, така и на гръб, а добавените четири ленти пристягат и придържат багажа, така че да не се размества без значение в каква позиция носим сака или как се „грижат“ за него от авиокомпаниите.

Base Camp Duffel, North Face

За да носим комфортно сака на гръб, от North Face са се погрижили презрамките да бъдат ергономични. Дръжките пък са подплатени и с тяхна помощ лесно можем да дърпаме или носим сака. Странично разположеният цип е перфектен за съхранение на телефон или документи за пътуването, защото осигурява едновременно лесен достъп и движение.

Това, което много ни харесва е, че Base Camp Duffel саковете са налични в няколко различни размера, от които можем да избираме в зависимост от целите, за които бихме ги използвали:

XS – обем: 33 литра, тегло: 930 гр, размери: 28 х 45 х 28 см;
S – обем: 50 литра, тегло: 1230 гр, размери: 32,5 х 53 х 32,5 см;
М – обем: 69 литра, тегло: 1590 гр, размери: 35,5 х 64,5 х 35,5 см;
L – обем: 95 литра, тегло: 1840 гр, размери: 40 х 70 х 40 см;
XL – обем: 132 литра, тегло: 2010 гр, размери: 45 х 75.5 х 45 см;
XXL – обем: 150 литра, тегло: 2120 гр, размери: 48 х 80 х 48 см;

Base Camp Duffel, North Face

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.