Спечели раница от Animal

За себе си и твой приятел

0
 

Сподели

Shares
Animal
Снимка: Аnimal

Ето го, зад близкия хълм се приближава зеленото лято. Носи със себе си най-дългите дни, безгрижните пътешествия и залезите над морето. Няколко многодневни прехода по горски и планински пътеки очакват да бъдат направени.

От Animal знаят, че лятото е измислено, за да хванем лесно пътя. По тази причина ще подарят на двама от вас две раници, в които цял сезон да събирате слънчеви спомени.

Лесно, точно като юлски следобед, е и условието за участие в играта. Влезте във фейсбук страницата на Animal и под поста с тази публикация тагнете свой приятел, с когото с удоволствие бихте поели на лятно пътешествие тази година.

В томбола на 1-ви юни ще бъдат изтеглени печелившите.

Animal

Обърнете внимание, раниците ще бъдат подарени на приятелски тандем! Тоест, ако в томболата изтеглим вашето име, награда ще получите и вие, и приятелят, когото сте отбелязали в коментар. Спрямо пола на печелившите, ще бъдат подарени две мъжки, две дамски, или мъжка и дамска раници.

Настоящата публикация, под която можете да отбележите свои приятел, за да участвате в играта, ще стои най-отгоре в страницата на Animal (pinned post). Играта започва на 15-и май и продължава до 31-ви май.

Animal

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.