#ИЗЛЕЗ: Денят те очаква с Audi Q5

0
 

Сподели

Shares

Става ли въпрос за жонглиране между множество задачи и занимания едновременно, не можем да не се сетим за един човек – а именно Димитър Димитров, който стои зад не едно събития и мероприятия, които следим напоследък. Ако случайно името не включва звънтяща камбанка в главата ти – Димитър е главната движеща сила зад проектите на Дизела, състезанията XCO Adventure Cup и Пирин Ултра, както и човекът, благодарение на когото се снабдяваме с най-новото и най-актуалното от екипировката в магазин Basecamp. Но има и още – той е двигателят на толкова много пътешествия и ски спускания из България и по света, че едва успяваме да следим по кой точно снежен склон е в момента. Затова решаваме, че няма по-подходящ човек, на когото да оставим новото Audi Q5 за тест.

Димитър Димитров и AUDI Q5
Фотограф: Яне Голев

За късмет, успяваме да уцелим дори още по-натоварени дни в програмата на Димитър – по същото време е и премиерата на авторската му книга Skiing the Balkans, първият справочник за извънпистово каране в българските планини, с 50 беккънтри маршрути, 41 карти, 148 снимки и общо 256 страници – безценна практическа информация, при това на английски език. Всичко това (а има и още, но да не прекаляваме) е всъщност само част от неофициалната страна в живота на Димитър Димитров, който в “официалния” си живот е част от IT индустрията.

Димитър Димитров и AUDI Q5
Фотограф: Яне Голев

Преведено конкретно – в рамките на деня, в който му оставяме Audi Q5, Димитър успява да “препуска” между единия и другия офис, за да отметне задачите, които го чакат и на двете места; някак по чудо намира няколко часа да се качи в домашната планина, за да покара ски; след което да се върне обратно в града, за да представи написания от него пътеводител Skiing the Balkans пред пълната зала в литературен клуб Перото, последвано от афтър парти в бар “Петък, като междувременно единственото, за което му остава време, е – по думите му – “да се скара на няколко човека”. И така – до следващия ден, когато програмата му не е много по-различна.

Димитър Димитров и AUDI Q5
Фотограф: Яне Голев

Когато живееш толкова интензивно и успяваш да съчетаваш толкова много дейности едновременно, държиш на всичко останало да отговаря на ритъма ти. Затова и не оставаме разочаровани от избора си – Димитър наистина се оказва най-подходящият човек, който да оцени в реални условия мултифункционалността на този безпрецедентен SUV. С достатъчно агресивен профил и изключително меко каране, няма значение дали си по градските улици или по пътя в планината нагоре към върха – Audi Q5 изглежда еднакво на място. Самият Димитър, който по принцип в ежедневието си кара спортна кола и джип, според нуждите си, оценява в най-голяма степен именно удобството и сигурността, които му осигурява Audi Q5 по време на движение.

Димитър Димитров и AUDI Q5
Фотограф: Яне Голев

Без значение от терена, “ВЪТРЕ Е ДОСТАТЪЧНО КОМФОРТНО, А КОЛАТА СЕ УСЕЩА СИГУРНА НА ПЪТЯ”, споделя той. Нищо чудно – Audi Q5 e с дизелов двигател 2.0 TDI с мощност 190 к.с., седемстепенна автоматична скоростна кутия S tronic и последно поколение quattro с технология ultra. Технологичното нововъведениe интелигентно задейства перманентното задвижване, когато теренът го налага. Автомобилът е мощен и стабилен, готов да се справи с всички задачи по пътя, и същевременно достатъчно тих, за да не пречи на изживяването в планината. Приятна изненада се оказва Apple CarPlay, благодарение на който iPhone се свързва директно със системата на колата, така че Димитър да може да води конферетни разговори, да говори постоянно по телефона и да гледа къде са задръстванията на картата – защото времето му е ценно и държи да го използва максимално. Колкото до самия интериор – той осигурява достатъчно пространство, така че да събере удобно целия си багаж (за което допълнително спомага и широкият багажник с обем от 550 до 610 л в зависимост от позицията на последния ред седалки), без да жертва усещането за ексклузивен лукс и комфорт.

Димитър Димитров и AUDI Q5
Фотограф: Яне Голев

Защото понякога не знаеш къде ще те отведе денят ти, но знаеш, че трябва да си най-добрият във всичко, което те очаква по пътя дотам. А Audi Q5 прави точно това – осигурява всичко необходимо, за да улесни активния ти ден.

#ИЗЛЕЗ с AUDI Q5
Фотограф: Яне Голев
Димитър Димитров и AUDI Q5
Фотограф: Яне Голев
Димитър Димитров и AUDI Q5
Фотограф: Яне Голев

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.