Да посрещнем Великден в Боровец

0


Дата на събитието: 16.04.2017

Сподели

Shares

Боровец

Зимните приключения в Боровец продължават и 120 дни след началото на зимния сезон. С отлични условия за ски и много слънце от курорта ни канят да посрещнем Великденските празници именно по пистите.

Както подобава на целия сезон, снежните емоции в Боровец продължават до самият му край. Ски забавленията този уикенд ще бъдат смесени с много празнично настроение, за което ще се погрижи специалният гост в Боровец – Великденският заек!

От курорта ни приканват да намерим Великденския заек по пистите на Боровец в неделя, да се снимаме се с него и да споделете снимката си във Фейсбук – на страницaта ни MyBorovets. Така ще имаме шанса да бъдем сред десетимата щастливци, спечелили 2-дневна лифт карта за следващия ски сезон.

Боровец

На 17-и април, понеделник, пък ще бъде изпратен този успешен сезон: „Сезон, който ще запомним с много сняг и постоянно добри условия, с едно вълнуващо празненство по случай 120-тата годишнина на курорта, с много усмивки от тези, които направиха първите си стъпки в ските, с радостта на тези, които повярваха, че планината е достъпна за всеки, с гордостта от тези, които тренираха усърдно и ни впечатлиха със своите таланти.“

Хотелите в Боровец ще ни зарадват със специални Великденски оферти с до 30% намаления при пакетните цени с включен празничен обяд или вечеря.

Със закриването на зимния сезон на 17-ти април, започва и усилената подготовка за лятото, а от Бороспорт предвиждат един също толкова динамичен и вълнуващ сезон. Очакват ни нови вариации на маунтин байк трасето, отлични условия и маршрути за планинарство и алпинизъм, както и различни възможности за спорт и забавление в планината за цялото семейство.

Боровец

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.