Присъедини се или създай отбор за Wings for Life World Run

 
0

Wings for Life

Когато казваме, че всеки и навсякъде по света може да бяга за каузата на Wings for Life, a именно – гръбначните заболявания да станат напълно лечими, имаме предвид точно това.

Благодарение на възможността да се присъединяваме към различни тимове – чрез приложението Wings for Life World Run App и чрез сайта на Wings for Life, можем да бягаме в отборите на хора, намиращи се навсякъде по света. Освен това можем да създадем наш собствен тим, към който да се присъединяват различни хора, да каним приятели и познати.

Ето как:

Вариант 1:

1. Сваляте приложението Wings for Life World Run App за Android или IOS;
2. Инсталирате го и попълвате личните си данни;
3. Всеки път, когато отваряте приложението, ще имате две опции:
– set a location (задай локация);
– join a team (присъедини се към отбор);

4. Избирате „join a team”, след което ви се отваря списък с всички отбори/“teams“, към които можете да се присъедините. В горния десен ъгъл ще видите знака „+“, от който можете да добавите (създадете) вашия отбор, като попълните нужните полета.
5. Избирате опцията “Create”/“Създай“ и така вече имате ваш отбор. Например team “(ВАШЕТО ИМЕ)”
6. Всеки, който иска да се присъедини, да тича и да дарява за този отбор, може да го направи като свали и инсталира приложението. След това избира опцията “join a team” и от списъка избира “ВАШЕТО ИМЕ”;

В деня на състезанието виртуална кола-преследвач (Catcher car) завършва състезанието като ви настига (виртуално в самото приложение).Ще видите списък с резултатите на вашия отбор и така ще разберете кой от отбора е най- добрър и колко километра сте избягали общо!

Wings for Life

ВАРИАНТ 2:

1. Влизате на сайта teams.wingsforlifeworldrun.com;
2. Регистрирате се като попълните всички необходими полета;
3. От homepage избирате опцията „TEAMS”;
4. Отваря се страница, на която долу в ляво можете да видите всички възможни отбори/“teams”, към които можете да се присъедините, а от дясно има опция “set up a team”/“направи отбор“. Когато изберете тази опция, попълвате всички необходими полета и накрая избитате „create”/“създай“.
5. Вече имате ваш отбор с име по желание и можете да каните приятели, колеги или напълно непознати, които да тичат във вашият отбор.
6. Всеки, който иска да се присъедини да тича и да дарява за този отбор, може да го направи като си свали и инсталира приложението, и след това избира опцията “join a team” и от списъка избира „ВАШЕТО ИМЕ“;

В деня на състезанието виртуална кола-преследвач (Catcher car) завършва състезанието като ви настига (виртуално в самото приложение).Ще видите списък с резултатите на вашия отбор и така ще разберете кой от отбора е най- добрър и колко километра сте избягали общо!

Wings for Life Cover

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.