Най-щурите сноуборд шейпове на ISPO 2017

Сподели

Shares

Снегът на планетата може да намалява, но производителите на сноуборд дъски продължават да мислят в посока беккънтри – и да реализират все по-нестандартни идеи. Предлагаме ви бърз поглед към най-щурите форми, презентирани на ISPO 2017, със сигурност най-значимото продуктово изложение в Европа и достатъчно популярно за останалия свят.

Arbor Terrapin

Arbor Terrapin
визия: Arbor/ Новият модел сноуборд Arbor Terrapin

Ултра широка и къса паудър дъска, вдъхновена от сърфа. Рокер профил, асиметрична форма със скосена опашка и допълнителни извивки нагоре при кантовете в предната и задната част на борда. Размери: 145 см./ 34 см. – 26 см. – 29 см.

Capita Spring Break Catamaran II

Capita Spring Break Catamaran II
снимка: springbreakshop.com/ Новият сноуборд модел на Capita и Spring Break – Catamaran II

Нищо уникално в дизайна на тази дъска, освен че носът и опашката имат форма на „отварачка за консерви“ (буквално така го наричат). Колаборация между Capita и Spring Break, компанията за ръчно изработени сноуборд дъски на американското про Кори Смит.

Korua Obelix

Това е сноуборд без кантове на немска сноуборд фирма Korua, изцяло фокусирана върху естетиката и креативността. Завиващата технология на дъската се състои в канали, разположени в базата.

Korua Obelix
снимка: whitelines.com/ Новият Korua Obelix

Моделът им Tugboat (отново без кантове) пък спечели продукт на годината за 2017 г. на ISPO. На снимки поне, Tugboat конкурира по дебелина Terrapin на Arbor.

GNU Mc Step Tail

Gnu Mc Step Tail
снимка: whiteliens.com/ Новата технология Gnu Mc Step Tail

Последната мода при нестандартните кантове – от създателите на Банана технологията. Както може да се досетите и сами, Mc Step Tail се отличава с нови контактни точки в зоната на опашката.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.