Гореща съботна вечер с Алис Ръсел

0
 

Сподели

Shares

Alice Russel и TM Juke в България - 06.11.2010

Израснала с музиката, с баща музикант и преподавател по класическа музика, пяла по всевъзможни хорове, момичето от провинцията Алис Ръсел днес е една от най-добрите блус, соул, фънк, госпел, джаз изпълнителки на Великобритания.
Още от малка тя е вдъхновена от соул артистите на своето време и казва „соул музиката има най-голямо място в сърцето ми”. Съвсем в синхрон с топлото време напоследък се очертава още по-гореща съботна вечер в София Лайф Клуб. След ню-йоркския саунд на Kon&Amir, Reel Feel за пореден път демонстрират добър музикален вкус представяйки ни дуото Алис Ръсел – и дългогодишния й приятел, продуцентът и DJ – TM Juke.
Душата на британския блус, соул, джаз, фънк Алис Ръсел за втори път на сцената на София Лайв Клуб ще шокира с дълбокия си нетипичен за бяла жена глас. Имайки предвид богатия му музикален бекграунд и „наклонности” TM Juke също има какво да каже зад пулта със своя разнообразен стил на изразяване от фънк, буги, соул и джаз до d’n b’ и дъбстеп.
И двамата израснали в Съфолк, Англия по-късно се засичат в Брайтън, където започват много съвместни проекти за Thru Thoughts. Така освен приятел Alex Cowel a.k.a TM Juke става и продуцент и участва в първия албум и много следващи проекти на Алис.
Тълпата ще е голяма, пригответе се за танци и циганско лято посред зима.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.