Snowboard Night в Дом на киното

0


Дата на събитието: 03.11.2010

Сподели

Shares

Официалната премиера на новите филми на Forum – „FUCK IT“ и Volcom – „9191“ на голям екран е на 3-ти ноември от 21.00 часа в „Дом на киното”.

Освен зрелищни кадри, очакват ви и много подаръци, награди и изненади, предвидени от спонсорите. Един късметлия ще спечели дори и сноуборд Volcom! Всичко това срещу инвестиция от 8 лв. цена на билет, за ученици и студенти – 5 лв., а за деца до 9 г. (но не по-високи от 130 см) с придружител – безплатно. Пазете си билетите, защото с тях ще бъде разиграна томболата. ОСВЕН ТОВА: всеки присъствал на премиерите, до 1 декември срещу показване на своя закупен билет ще получи 5% намаление при закупуване на екипировка от актуалния сезон в магазини Boardshop и ненамалени стоки от магазин Contrabanda.
Накратко: пригответе се за два нечовешки филма с много freestyle, free ride, backcountry и всичко, което може да поискате. Едно повече от добро начало на зимата!

Всичко това нямаше да е възможно без подкрепата на: Volcom, Skullcandy, Dragomir, Giro, Forum, Special Blend, Dragon, магазини Contrabanda и Boardshop.

FUCK IT трейлър

9191 трейлър

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.