Акценти в колекцията велосипеди на Sprint 2017

 
0

Цяла нова колекция велосипеди Sprint, които да отговорят на специфичните нужди на колоездачите, излиза на пазара през февруари. Колекция 2017 е създадена за комфортно и сигурно каране както в градски условия, така и сред природата.

В колекцията са включени както напълно нови модели, така и доказали се на пазара и обновени велосипеди, които са разработени така, че да следват актуалните тенденции във велосипедната индустрия. Всички те са резултат от многогодишния опит на екипа от специалисти на велосипеди Sprint и са създадени с ясната цел да предоставят максимално удоволствие и емоция от колоезденето.

Sprint New Collection
Снимка: Sprint

MTB HARDTAIL

Изцяло нов модел в категорията MTB HARDTAIL за 2017-та година е моделът Sprint E-levate, представител на популярните в Западна Европа електрически планински велосипеди. С електрически мотор, интегриран в средното движение и батерия, разположена върху долната тръба, E-levate осигурява допълнителна свобода при каране и прави и най-трудните терени възможни за покоряване. В категорията MTB Hardtail попадат и велосипедите от семейството на Sprint Apolon. Моделите се предлагат в актуалните на пазара размери 27,5” и 29”, с прецизно подбрани компоненти и обещаващи, че има много какво да покажат както на любителите на планински терени, така и на по-напредналите колоездачи.

Sprint New Collection
Снимка: Sprint

TREKKING

Пътуване и приключение са ключовите думи, които описват велосипедите от категорията TREKKING. В нея попадат групите Adventure и Sintero.

Моделите Sprint Adventure 2017 са напълно оборудвани за туристически преходи и са идеален избор за колоездачите, които обичат да поемат на по-далечни разстояния и да изминават километри по извънградски пътища.
Групата Sintero пък, e предложението на Sprint за любителите на неравни терени и колоездачите, които се нуждаят от „гъвкав” велосипед, подходящ както за градско, така и за извънградско каране. Към групата влиза и новосъздадения за колекция 2017 модел Sintero Urban, който предоставя максимален комфорт и превръща ежедневните градски разходки в истинско удоволствие.

За по-далечни или близки разстояния моделите от категорията трекинг съчетават гъвкавост, комфорт и бързина, превръщайки емоцията от колоезденето във вълнуващо ежедневие.

Sprint New Collection
Снимка: Sprint

CITY

Моделите от групи Discover и Solara на велосипеди Sprint влизат в категория CITY през 2017 г.
Олекотената алуминиева рамка, 28-инчовите гуми, интегрираната осветителна система, багажникът и предпазителите на веригата, осигуряват удобно каране в градски условия. Компонентите на моделите от категорията са специално подбрани, за да осигурят максимална защита на колоездача и улеснено управление. Елегантни и практични те са подходящ избор за комфортно придвижване и приятни градски разходки.

KIDS

Любовта към колоезденето се изгражда още от ранна детска възраст – това перфектно знаят от Sprint. Затова в категорията детски велосипеди през 2017 г. са включени модели, които да направят колоезденето по-достъпно именно за малчуганите. Моделите Apolon, Jessie, Ronny, Hat Trick, Casper и Calypso съчетават удобство, изчистен дизайн и олекотени компоненти, докато в същото време предоставят максимална защита и комфорт и предизвикват любопитството и емоциите на децата към колоезденето.

Колекцията излиза на пазара през месец февруари 2017 г., а повече за нея можете да научите от сайта maxcombike.com

   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.