Силна доза спорт и адреналин

С новия спортен канал Мtel Sport 1

0
 

Сподели

Shares

Ако търсиш силна доза спортни емоции и адреналин, ще ги намериш на едно място – новия спортен канал Мtel Sport 1.

Мtel Sport 1 е телевизия, която ще те направи свидетел на всички постижения, най-страхотните драми и най-интригуващите развръзки. Можеш да следиш всичко най-актуално от света на спорта 24 часа, с HD качество, в дома или през мобилното си устройство, независимо дали се интересуваш от тенис, футбол, бойни изкуства, баскетбол и още много други пленяващи игри. Ексклузивно за България можеш да проследиш на живо мачовете от турнирите на ATP, битките в UFC, Националната хокейна лига, Евролигата по Баскетбол, турнирите от Диамантената лига по лека атлетика и много други спортни предавания, новини и истории от света на спорта.

А ако си мислиш, че знаеш всичко за света на спорта, бъди готов за изненади. Знаеш ли например, че през последната година отборите от Китайската супер лига привлякоха футболисти от най-висока класа за наистина колосални суми? Най-известният пример е преминаването на Карлос Тевес в Шанхай Шенуа за 84 млн. евро. Той беше последван и от бразилската звезда Оскар, който остави водача във Висшата лига Челси, за да се присъедини към Шанхай SIPG срещу 52 млн. паунда. Тези трансфери затвърждават тенденцията Китай да става все по-привлекателен за големите звезди в най-популярния спорт. Отборите от азиатския колос, освен големи трансферни суми, предлагат и огромни заплати на привлечените чуждестранни футболисти. Тевес например ще взима по 38 млн. евро на сезон заплата, а Оскар около 24 млн. евро – нещо, което би било немислимо дори в най-големите европейски грандове.

Така макар доскоро китайското първенство по футбол да звучеше загадъчно, далечно и почти не караше сърцето на нормалния фен да трепне, в момента то привлича все повече интерес към себе си. Със сигурност все по-класни футболисти и големи звезди, игрещи за отборите на Китай ще превърне надпреварата в едно от най-гледаните футболни събития. Това вече се случва, защото Китайската супер лига има една от най-високата посещаемост на мачовете в Азия – средно по 24 хил. души на двубой.

Освен в привличането на големи имена от световната сцена, Китайската футболна асоциация насърчава и инвестирането в местни таланти. Комбинацията от двете обещава да задържи интереса и през следващия футболен сезон, и да предложи висококачествени футболни емоции на феновете, независимо от коя страна на земното кълбо се намират. В България също вече можем да следим мачовете от Китайската супер лига по новите спортни канали Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2 (който стартира от 1 март), и да се наслаждаваме на изпълненията на звездите Тевес и Оскар, както и на младите местни надежди.

Каналът Mtel Sport 1 е достъпен само за абонати на Мтел и blizoo и се предлага напълно безплатно до 31.03.2017 г.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.