Future Sound of AsiaДата на събитието: 28.10.2010
0

Future Sound of Asia – вечер, в която “мистичният Изток” среща “логичният Запад”, за да поемат обединени към бъдещето, където се ражда нов глобален звук – едновременно древен и футуристичен!

визия Индия


Ако обичайните електронни бийтове са ви омръзнали, а сте любопитни как би звучала йога музика в клубен вариант, то това парти е за вас!

Future Sound of Asia – въздигащи мелодии на ситар, магически флейти и разчупени
електронни бийтове, подправени с послания на хинду, суфи и будистки мистици – истински фюжън, пренасящ миналото в бъдещето, за се чувствате добре СЕГА!

28 Октомври / Четвъртък/, 20:30 в клуб Мементо! Входът е свободен и на врата ще получите малък дар от организаторите – послание благословия! А ако цялостната атмосфера ви е въздействала и вдъхновила, може и вие да напишете някое благопожелание, което да зареди някой друг следващия четвъртък, когато ще бъде поредното парти от серията Memento Global Vision Thursdays!

Форматът на събитията включва музикална селекция с най-доброто от богатите колекции на диджеите от Global Vision Circle, уникална визия, пренасяща в далечни и екзотични кътчета на планетата, а също така и горещи изпълнения на живо на някои от най-иновативните музиканти в столицата, импровизиращи свободно в измеренията на ямайския dub и латин джаза.

Надяваме се да имате изобилие от време, ресурси и настроение за танци и да се видим на дансинга!

   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.