Покажи знанията си за Антарктида, спечели награди

0
 

Сподели

Shares

Diel

Колкото и да ни е студено през зимата тук, има едно място в света, където студът властва винаги. Антарктида е снежният континент, който въплъщава напълно идеята за максимално приключение, само че много студено и сурово такова, с бурен вятър и непредвидими ситуации.

Освен това обаче, Антарктида е и континентът, който постоянно вдъхновява редица хора по света. Това е мястото, на което всяка година освен екстремни приключенци, отиват и редица учени, за да разработват научни програми и изследователски дейности. Тази година пък, стартира 25-та юбилейна българска експедиция на студения континент.

Покажете своите знания по отношение на Антарктида и българската експедиция там и можете да спечелите страхотни награди от Diel Sport – марката, която е официален доставчик на студозащитни облекла за Българската Антарктическа Експедиция.

Естествено, наградите са подходящи точно за студено време – термобельо, шапка, ски чорапи и бандана. Можете да участвате за една от тях, като отговорите на въпросите по-долу, а какво ще спечелите зависи от броя верни отговори.

Правилата: Ако отговорите вярно на всички въпроси, участвате в томбола за спечелване на термобельо от Diel Sport. При дадени верни по-малко от четири отговора (но поне един), участвате в томбола за спечелването на шапка, чорапи или бандана. Играта започва на 16-и декември и ще продължи до 28-и декември.

dieldiel

Шапката, банданата и чорапите, които Diel Sport ще подарят, са налични в различни разцветки и всеки от спечелилите ще може сам да избере в какъв цвят да бъде наградата му. Термобельото и чорапите пък, са налични в различни размери, така че спечелилите ще могат да изберат най-точния за себе си. Печелившите ще могат да получат наградите си от фирмения магазин на Diel Sport на бул. „Черни връх“ 32, ет. 2, който ще работи и по празниците с работно време от 10:00 – 20:00 часа всеки ден. За точна и пълна информация относно магазина пък, всеки спечелил може да се обади на телефон 02 962 97 20.

Ето и въпросите:

    Име: *

    E-Mail: *

    От коя година съществува българската полярна база на Антарктида?

    От коя година Diel Sport подкрепя българските експедиции?

    С какво облеклата за експедициите са по-специални от останалите?

    Кой е първият българин развял българското знаме на Южния полюс?

    Ако се затрудняваш с някой от отговорите, ти подсказваме, че сайтът на Diel Sport тук може да бъде най-големият ти помощник. Освен това там можеш да намериш полезна информация за технически облекла, екипировка за спорт и редица продукти за времето, което прекарваш навън.

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.