Бяла зимна приказка

0
 

Сподели

Shares

Мечтаем за бели снежни дни и онази ослепителна чистота на планината, осъмнала покрита с мек, пухкав, прясно натрупал сняг. Няма значение на колко години си, снегът винаги успява да ни върне към онова първично, детско удивление от света и красотата му. В тези моменти толкова малко ни трябва, но в него се побира всичко необходимо.

Victorinox Evolution White Christmas

Точно като швейцарските ножчета на Victorinox, които макар да се побират в длантта ти, съчетават толкова много полезни функции и инструменти, че няма как да останеш неподготвен, където и да се намираш. Сега, в духа на бялата приказка, е и специалната лимитирана зимна серия джобни ножове на Victorinox.

Както говори и името му, Victorinox Evolution White Christmas идва точно на време за празничните дни. В изчистен бял цвят, с елегантно гравирани снежинки върху острието, няма как да не останете безразлични към зимния дух, който въплъщава в себе си. Victorinox Evolution White Christmas идва с подаръчна кутия с две прозрачни стени.

Victorinox Evolution White Christmas

Разбира се, когато става дума за швейцарската прецизност, външният вид никога не е самоцел. Изчистеният дизайн и съвършените линии идват в комплект с ергономична двукомпонентна ръкохватка със зони за прецизен контрол, които гарантират изключително сцепление. И по традиция – всички инструменти, които търсите в перфектния джобен нож, на който да разчитате безусловно във всеки случай.

Victorinox Evolution White Christmas

ИНСТРУМЕНТИ
1. Острие
2. Пила за нокти
3. – с връхче за почистване
4. Отварачка за консерви с
5. – мини отвертка
6. Отварачка за капачки с
7. – голяма отвертка
8. – улей за оголване на кабели
9. Тирбушон
10. Шило
11. Халка за ключове и/или верижка
12. Пинцета
13. Клечка за зъби

Victorinox Evolution White Christmas е произведен в лимитирана бройка до 15 000 бр. в цял свят, от които в България са налични 30 бр. Търсете ги в ЦУМ, ет.1, дистрибуторската мрежа на Victorinox и онлайн на е-victorinox.bg.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.