Всичко за зимата в Scott Bulgaria

    0
     

    Сподели

    Shares

    Scott Outlet

    Зимните приключения ни очакват точно пред прага ни. Без значение дали предпочитаме да се забавляваме по пистите на зимните курорти, да откриваме нови планински красоти с backcountry ski или да пускаме линия след линия в пудрата, магазините на Scott Bulgaria са заредени догоре с екипировката, която ще ни бъде необходима.

    Висококачествени стоки ни очакват в трите магазина в София и онлайн на scott.bg. Ски, ски обувки, каски, маски, колани за ски и лавинни раници са само част от артикулите, с които можем да се сдобием. Освен всичко останало в магазините на Scott Bulgaria можем да открием и екипировка за колоездене през зимата, както и шейни за децата.

    С новата колекция зимни стоки, в Scott Bulgaria пристигнаха и зимните намаления.

    Зимните стоки от минали колекции в момента са с намаление от 20%, а цените на летните падат надолу с цели 30%. Намалението важи за продукти от минали сезони на марките Scott, Cannondale, GT, FOX, MET, Bluegrass, Funn, Craft, Xpedo, Oakley, Synchros, Juice Lubes.

    Scott Bulgaria Winter 2016-2017

    Екипировката от сериите на високотехнологичните марки можем да открием в магазините на Scott Bulgaria на адреси: бул. „България” 81-Б, ул. „Козяк” 14 и в новооткрития Scott Corner на ул. „Любен Каравелов” 1 (на ъгъла с „Гурко”).

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.