Колекция 2017 на Shockblaze

 
0

Колекция 2017 на Shockblaze

Философията, която ръководи Shockblaze, е проста – да създадат перфектния велосипед, който да отговори на нуждите и на най-взискателните колоездачи. За целта екипът от инженери, дизайнери и продуктови мениджъри на марката извървява заедно целия път – от скицата на модела до изпитанията в тестовия център. Резултатът – велосипеди, които съчетават в себе си едновременно несравнимото удоволствие от колоезденето и най-новите технологии и иновации.

Колекция 2017 на Shockblaze продължава традициите, заложени в дългогодишния опит на марката, и предлага усъвършенствани решения за всички колоездачи, независимо от личните предпочитания към стил или терен.

Колекция 2017 на Shockblaze

MTB // Hardtail Carbon
Моделите от категория MTB // Hardtail Carbon предоставят изцяло нов свят на емоции и възможности на колоездачите. През 2017-та велосипедите на Shockblaze от тази категория са с изключително ниско тегло, но без компромиси по отношение на здравината и издръжливостта. Новият дизайн и геометрия на рамката създават цялостна визия за единствен по рода си агресивен велосипед. Велосипедите са създадени специално да отговарят на все по-налагащите се стандарти 27,5“ и 29“, а за постигане на високите резултати на колоездачите са използвани технологии като THT – конусовидно чело на предната тръба, ICS – система за защита на броните, POSTMOUNT – система за монтаж на спирачките и много други.

MTB // Hardtail Alloy
Категорията MTB // Hardtail Alloy 2017 е изключително пораснала и предоставя изцяло нови възможности на колоездачите с велосипеди от висок и среден клас. Технологии като Advanced hydroforming спомагат едновременно за ниското тегло и подобрената здравина. А в комбинация с ICS – система за защита на броните, последно поколение компоненти на SHIMANO, SRAM, FOX, ROCKSHOX и FSA, велосипедите от категорията са подходящ избор както за напреднали, така и за начинаещи колоездачи.

Колекция 2017 на Shockblaze

MTB // Full Suspension
Категорията MTB // FullSuspension запазва високите резултати, постигнати през миналия сезон, като съчетава изключително тегло, здравина и издръжливост за велосипед с предно и задно окачване. Тази година основен фокус в категорията са All mountain велосипедите и е-планински велосипеди. С последно поколение технологии и специално селектирани компоненти, велосипедите ще задоволят изискванията на всички търсачи на силни усещания.

Колекция 2017 на Shockblaze

ROAD // Race
Шосейното колоездене може да бъде изключително разнообразно спрямо предпочитанията на колоездачите. ROAD // Race велосипедите на Shockblaze са създадени с най-добрите показатели и дизайн, а високите резултати са гарантирани, благодарение на новата олекотена аеро рамка с интегрирани, карбонови вилка и колче за седалка.

Колекция 2017 на Shockblaze

TREKKING
За истинско удоволствие от близостта с природата и пътуването – велосипедите в тази категория са достатъчно “гъвкави” и подходящи за различни типове терен и условия. Мобилност, издръжливост и практичност са основните характеристики и фокус при новите модели с изцяло нови сетове от компоненти и технологии, като ICS – система за защита на броните, SHIMANO STEPS – система за асистиране по време на колоездене и други. За кратко пътуване в града, дълъг преход през планините или раздвижване в парка, велосипедите от категорията TREKKING предоставят свободата от движението.

Колекция 2017 на Shockblaze

CITY
Изцяло новата категория CITY е създадена, за да предостави елегантен, удобен и практичен велосипед за придвижване в града. За целта са използвани последното поколение система за астистиране при педалиране на SHIMANO – STEPS. Леката алуминиева рамка и прецизната геометрия са изключително подходящо решение за приятно колоездене в града или парка, а системата на SHIMANO STEPS гарантира бързо и надеждно придвижване по градските улици.

Колекция 2017 на Shockblaze

KIDS
Тази година Shockblaze отделя специално внимание на малките колоездаче. Пъстър и игрив дизайн, с олекотена алуминиева рамка и компоненти са само малка част от характеристиките на детските велосипеди от категория Hardtail. Създадени, за да отговарят на най-стриктните изисквания за безопасност, те гарантират, че деца и родители ще създадат щастливи и незабравими моменти заедно.

Колекция 2017 на Shockblaze ще намерите в магазините на Maxbike в София, ж.к. Борово, бул. Тодор Каблешков 53, Търговски център „Friends”, тел.: 0882 04 88 02 и Пловдив, ул. Голямоконарско шосе № 1, тел.: 0888 59 10 64.

   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.