Нов сезон на Боровец

0


Дата на събитието: 17.12.2016

Сподели

Shares

17 декември е датата, която да запазите отсега в календарите си, защото точно тогава е официалното откриване на новия зимен сезон в Боровец. Защо това е важно? Защото освен че ще дадем силен старт на новата зима, в деня на откриването ще имате и уникален шанс да спечелите сезонна лифт карта за курорта.

Боровец

Точно така – всеки, закупил лифт карта в деня на откриването, ще участва в лотария за спечелването на една от 120-те сезонни лифт карти, които Бороспорт раздава по случай 120-годишнината от създаването на курорта.

Боровец

Още по-хубавото е, че в деня на откриването дневната лифт карта ще е на символичната цена от 5 лв, а всички събрани приходи ще бъдат дарени на новосъздадения от “Бороспорт” АД фонд, чиято цел е подпомагането и насърчаването на развитието на снежните спортове сред децата и младите хора в Самоков и региона. И още – по случай празника, ви очакват и безплатно нощно каране, както и уроци за деца и начинаещи до 12 г.

Забавленията не свършват дотук. В специално предвидени промо шатри, ще можете да се запознаете с новостите и тенденциите при водещите компании в производството на екипировки за зимни спортове, както и да се възползвате от ваучери за отстъпки; да се включите в дегустации на вина и местни кулинарни специалитети и др. А за доброто настроение на сцената пред хотел “Рила” ще се грижат Поли Генова, Мишо Йосифов и Брас Асоциация, Smugglers Collective и DJ Skill.

Боровец

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.