Зимната колекция на Directalpine e в Basecamp

 
0
Directalpine
Снимка: Directalpine

Дрехите на DIRECTALPINE са създадени така, че да бъдат директния път към върха и всяка една цел, която си поставим.
Те са произведени в Европа и по-специално Чехия, а в колекциите можем да открием технически панталони, якета, полари и аксесоари като шапки и ръкавици.

Както от DIRECTALPINE сами отбелязват, колекциите на марката не са съставени от множество дрехи, а от такива, изработени с внимание към всеки детайл. Освен, че обръщат специално внимание на всеки отделен модел, от чешката марка използват и последните технологии, за да произвеждат най-качествени технически дрехи. Taка например, индивидуалните части във всяка дреха не се съединяват с конвенционално шиене, циповете и джобовете биват ламинирани, използва се лазерно рязане, когато моделът го изисква.

Directalpine

Сега най-новата колекция на DIRECTALPINE е в Basecamp. Най-подходящи дрехите са за високата планина и за тази цел са изработени така, че да предоставят необходимия комфорт дори и в най-сложните климатични условия.

Кройките на моделите са технични и замислени така, че да не ограничават движенията, дрехите са леки, ветро- и водоустойчиви и изработени от дишащи материи.

Directalpine

Моделите на DIRECTALPINE за сезон есен/зима 2016-’17 можете да разгледате онлайн на basecamp-shop.com. Магазините на Basecamp в София, пък се намират на бул. „Черни връх” 90 и „Стамболийски” 46.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.