Drop In подкрепя и обединява активните мацки

0
 

Сподели

Shares

Още преди началото на новия зимен сезон, добрите новини за него пристигат с пълна сила. В началото на ноември, те идват от Drop In Shop и една инициатива, специално за момичета.

Drop In Girls се нарича кампанията, с която спортният магазин за премиум марки ще подкрепя всички мацки и активния им начин на живот у нас. Със серия от спортни и културни събития Drop In ще обедини представителките на нежния пол, които споделят общи интереси и страст към екстремните спортове.

Между другото, в момента Drop In черпи за обновения си онлайн магазин с 10 лв. отстъпка за първата ти покупка при регистрация.

Drop In Girls

Инициативата ще стартира тази зима под шапката на кампанията на Burton – Burton Girls, която стъпва на наша почва за пръв път.

Burton Girls e една от най-новите програми на Burton, с които гигантската марка се опитва да промени представата, че сноубордът е мъжки спорт. Създадена преди 2 години от самата Donna Carpenter, инициативата дава възможността на момичетата по цял свят да изразяват себе си и страстта си към сноуборда в серии от различни и интересни събития.

У нас, събитията ще помогнат на всички участнички да се подготвят за предстоящия сезон като разберат как да изберат подходяща екипировка за бъдещи пълноценни дни в планината. Освен това обаче, организаторите са замислили редица неустоими момичешки забавления като фотосесии, уъркшопове и много вкусни и приятни изненади.

Засега детайлите около датите и всички събития не са обявени, но от Drop In споделиха с нас, че планират откриващо събитие съвсем скоро, така че стойте на линия тук и в страницата на Drop In за повече детайли.

Междувременно ви споделяме видеото, с което Burton обяви инициативата в края на миналата година.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.