Новата колекция на Scarpa e в Basecamp

 
0
Scarpa
Снимка: Scarpa

Есента може да бъде един от най-подходящите сезони за преходи сред природата. Когато всички е обагрено в жълто и червено обаче, е добре освен с желание за спорт на открито, да се „въоръжим” и с подходящата екипировка.

Точно като по поръчка за новия сезон, в Basecamp пристигна и новата колекция обувки на марката Scarpa. От планински обувки за технически преходи, през еспадрили за катерене и ски обувки, до обувки за разходки в ниската планина или града, Scarpa може да предложи многоброен арсенал от продукти и за настоящия есенно-зимен сезон.

Scarpa New Collection Basecamp

За да стъпваме винаги уверено и с удобство, от Scarpa продължават да изработват обувките си с мисъл за стабилността по време на преходи. Без значение дали предпочитаме по-лежерните пътечки, или изпитваме възможностите си по по-стръмните склонове, от Scarpa представят различни варианти спрямо нуждите и желанията ни за бъдещи приключения.

Както всички продукти на марката и тези от новата колекция са изработени с много високо качество и супер външен вид, a някои от моделите се предлагат и в разнообразни цветови комбинации.

Scarpa New Collection Basecamp

В новата колекция можем да открием обувки от сериите Phantom, Kinesis, R-evolution, Tech Ascent, Mojito, Zodiac, Margarita, Mont Blanc, както и много други, които можете да разгледате на basecamp-shop.com.

Магазини Basecamp пък се намират на адреси бул. Черни връх 90 и Стамболийски 46 и в тях можем да открием всичко, от което се нуждаем за активния ни начин на живот.

Scarpa New Collection Basecamp

   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.