Цветна есен с колекции Есен/Зима в Basecamp

    0
     

    Сподели

    Shares

    Backpacking in Patagonia in Autumn

    Есента може да бъде най-прекрасният и красив сезон за разходки и преходи в планината. Когато цялата природа се облече в цветната си премяна обаче, трябва да се екипираме добре, за да сме сигурни, че нищо няма да ни попречи да се наслаждаваме на най-пленителните цветове.

    Нови предложения за сезон Есен/Зима 2016-’17 ни очакват в магазини Basecamp, където можем да намерим необходимата ни за следващото излизане сред природата екипировка.

    Колекциите за есенно-зимния сезон на едни от най-любимите марки можем да намерим в магазините на бул. Черни връх 90, Стамболийски 46 и онлайн тук.

    Patagonia

    Пухенки, полари, мембрани и още много продукти от Patagonia ще направят есента и зимата тази година по-топла и уютна. Добре познатата марка представя новите си модели, изработени с най-високо качество и ни предизвиква да се разходим навън.

    За да стъпваме винаги уверено и с удобство, от Scarpa продължават да изработват обувките си с мисъл за стабилността по време на преходи. Без значение дали предпочитаме по-лежерните пътечки, или изпитваме възможностите си по по-стръмните склонове, от Scarpa представят различни варианти спрямо нуждите и желанията ни за бъдещи приключения.

    Scarpa
    Снимка: Scarpa

    Ако следващите цели тази есен и зима са във високата планина, от чешкия лидер в производството на планинска екипировка са готови с нови предложения. Direct Alpine са създадени, за да ни предпазват дори и в сурови и непредвидими условия.

    Всичко, което ни е необходимо, за да се светнем в планината пък, можем да открием в продуктите на BioLite. Освен светлинки, които можем да вземем навсякъде със себе си, от марката предлагат разнообразни продукти като печки, соларни панели и източници на енергия.

    BioLite
    Снимка: BioLite

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.