Офис навън

0
 

Сподели

Shares

Приключенията са си приключения и само чакат да бъдат изживени, но и работата си е работа, която чака (или направо настоява) да бъде свършена. Както вече сме споменавали – понякога най-доброто решение е да пренесем офиса със себе си сред природата.

Acer
Снимка: Виктор Троянов

В следващата галерия ви показваме, че има начин всичко да бъде свършено (и работата, и приключението). Единственото условие е да имаме техника, която може да смогва на забързания ритъм на ежедневието и стремежа винаги да си там, където се случват емоциите, подхранващи духа ти.

Acer
Снимка: Виктор Троянов

Честно казано – след като прекарахме няколко дни с Acer Aspire V Nitro и практикувайки любимите си активности, мислим, че така се постига дълголетие.

Acer, Acer Aspire V Nitro
Снимка: Виктор Троянов

Не, това не е позиране. Ния просто ни показва откъде върши служебните си задължения. А, ако искате да разберете защо пътуваме и работим именно с Acer, вижте статията тук.

Acer, Acer Aspire V Nitro
Снимка: Виктор Троянов

Една от характеристиките на новия лаптоп е DustDefender. Технологията се бори срещу замърсяванията и навлизането на прах и частици в компютъра, така че няма проблем да го водим дори на палатки. А допълнителния плюс от работата сред природата, който открихме от входа на палатката, е благоприятното влияние на свежия въздух върху мотивацията за извършване на дневните задачи.

От друга страна пък, мотивацията се подсилва от мисълта за следработно колоездене, която се заражда почти веднага след излизане навън. Само още 2-3 имейла и сме там…

Acer
Снимка: Виктор Троянов

Новият Aspire впечатлява с вградената 3D камера – Intel® RealSense™. Камерата разбира и отговаря на естествените движения в три измерения, което прави работата с лаптопа още по-вълнуваща.

Всъщност, не е ли именно идеята за постоянно движение, развитие и промяна това, което ни кара да търсим нови възможности? Изнесохме офиса си навън и разбрахме, че възможности винаги има, стига да поискаш да ги потърсиш. Понякога те са скрити просто в идеята за следваща стъпка, за разнообразяване на ежедневието, за потегляне към следващото приключение, а понякога идват „заключени“ в една машина, която можеш да вземеш навсякъде със себе си и с чиято помощ можеш да вършиш задълженията си, докато се забавляваш.

Acer
Снимка: Виктор Троянов

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.