Бързина, перфектна картина и звук

0
 

Сподели

Shares

Когато няма как да се откъснем от работа, но все пак ни се иска да избягаме поне за малко от града, най-доброто решение би било да пренесем работното си място сред природата или поне на някое тихо и спокойно място. Трябва обаче да можем да разчитаме на машина, която да ни предложи всички удобства на офиса, където и да се намираме.

Acer представиха най-новото попълнение при лаптопите си – Aspire V Nitro.

Acer Aspire V Nitro

Като хора, обичащи приключенията и като такива, на които им се налага понякога да взимат техниката си в не чак толкова благоприятна среда, веднага ни направи впечатление една от характеристиките на новия лаптоп – DustDefender.

Уникалната система на Acer се бори срещу замърсяванията и навлизането на прах и частици в компютъра с помощта на бързо движещ се вентилатор с метални остриета. Системата също така е супер тиха, така че няма да наруши по никакъв начин постигнатото спокойствие, а напротив – ще го удължи, защото с нейна помощ се удължава и животът на компютъра. DustDefender поддържа температурата на лаптопа ниска, но освен това потребителите имат възможност да увеличават вентилацията като ръчно задават въртене в режим Turbo, при който вентилаторът започва да се върти с 19% по-висока скорост, а вътрешната температура намалява с 11%.

Естествено, не само заради това бихме избрали да творим с Aspire V Nitro. Компютърът е оборудван с най-новия процесор от шесто поколение – Intel® Core™ Standard Voltage и видеокарта, отговорна за впечатляващи графики – NVIDIA® GeForce® GTX 960M. Освен с максимално бърза скорост на процесора обаче, от Acer ни радват и с добавянето на втора безжична антена освен стандартно наличната една. Технологията спомага за два пъти по-бързото предаване на информация, в сравнение с едноантенните лаптопи, което допълнително увеличава скоростта на работа с компютъра.

Acer Aspire V Nitro

Не само работата върви гладко и бързо с Aspire V Nitro обаче. От Acer са се погрижили и за това лаптопът да бъде най-добрият ни помощник в почивката или забавленията. Снабден с четири вградени говорители, лаптопът произвежда мощен звук без значение дали слушаме музика, гледаме филми, или играем игри. Нещо повече – Aspire V Nitro е обогатен и с технологията Dolby® Digital Plus Home Theatre™, която премахва смущенията на фоновите звуци по време на диалог или говор, и автоматично синхронизира цялата система от звуци, така че всичко да се чува кристално ясно.

Перфектният звук изисква и перфектна картина, затова новият преносим компютър пристига с Full HD IPS дисплей с технологията In-Plane Switching, която позволява широк ъгъл за наблюдение и съответно споделяне на удоволствието от визуализациите с приятели, без това да повлияе на качеството.

Acer Aspire V Nitro

V Nitro сериите на Aspire са налични с 15 и 17-инчови дисплеи, а зад цялостната разработка на технологиите, включени в компютрите, стои идеята да предлагат максимално добро представяне при работа с мултимедийни приложения, визуализация на картини и графики и възпроизвеждане на звуци. V Nitro включва вграден софтуер за фото и видео редакция.

Накрая, но не на последно място, новият Aspire впечатлява с вградената 3D камера – Intel® RealSense™. Камерата разбира и отговаря на естествените движения в три измерения, което ни позволява да си взаимодействаме с игри, да отваряме интернет страници или да навигираме из апликациите, без дори да докосваме мишката или клавиатурата. Intel® RealSense™ освен това позволява 3D сканиране, 3D генериране на обект/модел и след това принтиране или споделяне в социални мрежи.

Acer Aspire V Nitro

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.