Спечели маска Ashbury – подготви се за зимата

0
 

Сподели

Shares

Ashbury Game

Зимата идва и това е повече от прекрасно. Още по-прекрасно обаче ще бъде, ако имаме правилните аксесоари, с които да я посрещнем.

За да не се притесняваш, че снегът ще те свари неподготвен (знаем, че сняг тази година ще има, защото всички се молим във всяка свободна минута), започни да се окомплектоваш с екипировка още отсега. А ако се чудиш откъде да започнеш – ето една идея.

Ashbury и списание 360° подаряват тази страхотна маска – Ashbury Bullet „Black“, която виждаш на снимката. Единственото, което трябва да направиш, за да я добавиш към арсенала си от зимна екипировка, е да се регистрираш с e-mail чрез формата по-долу.

Ashbury Bullet Black

На 11-и октомври член на българският отбор на Ashbury – Марио Беньо, ще изтегли един от всички регистрирали се, който ще спечели тази чисто нова и готова за снежни приключения маска.

Не е за изпускане!

    Име: *

    E-Mail: *

    Отговор: *

    Адресът на електронната поща, предоставен за целите на играта, може да бъде използван от списание 360° и Ashbury за изпращане на онлайн бюлетин. Всеки, който не иска да получава информация обаче, ще може да се отпише от бюлетина.

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.