Велокарнавал с украсата на „Три маймуни“

0
 

Сподели

Shares

Велокарнавал

С много музика, забавление, състезания и награди пристига първият Велокарнавал на София.

На 24-и септември два маршрута по улиците на столицата ще посрещнат карнавалното шествие, а съботният ден ще се превърне в истински празник на колоезденето, удоволствието от придвижването с велосипед в града и карнавалните активности.

Повече за Велокарнавала можете да научите тук.

Точно както подобава на един карнавал, участниците ще имат възможност да украсят колелата си с уникалните карнавални украси. Те са любезно предоставени от веселото карнавално студио „Три маймуни”, от където се грижат за това да направят всеки наш празник по-шарен, по-забавен и незабравим.

Велокарнавал
Снимка: darkroom.baltimoresun

Напълно безплатно всеки ще може да премени велосипеда си с ръчно изработените аксесоари на студиото, така че той да стане весел, атрактивен и цветен. Освен това „Три маймуни” са подготвили истински карнавални дрехи и аксесоари, които ще бъдат налични за използване под наем и участниците ще могат да се сдобият с тях на двата сборни пункта, както и от 12:30 часа в Княжевската градина.

„Три маймуни” ще предоставят неповторимата си карнавална украса на участниците във Велокарнавала. От студиото обаче ни предизвикват, сами също да изработим по нещо, което да разнообрази карнавалния ни костюм. Можем да започнем с изработването на цветни островърхи шапчици по указания, зададени от карнавалното студио.

Парти шапка

1. Изрежете формата за шапката по модела от картинката в желания от вас размер и от предпочитаната хартия (ако хартията е по-тънка, използвайте картон, върху който да я залепите, за да приеме по-стабилна форма);
2. Поставете лепило върху зоната, оцветена в бяло на картинката и я залепете към другия край на модела;
3. Пробийте „ушичките” (оцветени в синьо върху картинката) и промушете въженце или ластик в дупките;

Още идеи за карнавална украса и костюми можете да намерите на фейсбук страницата на „Три маймуни” тук.

Три маймуни

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.