Отиди на почивка с Вело Линия

 
0

Сподели

0Shares
0 0

Колко пъти се пусна по даунхил трасето „Бай Кръстьо” на Витоша, докато камерите на Вело Линия дебнат за уменията ти? Ако не си сигурен, че пътите са безброй, по-добре отиди пак, защото те очаква заслужена награда.

ВелоЛиния

Не само колоездачът, който събере най-голям брой гледания на свое видео, ще спечели награда. Ако успееш да направиш най-много спускания по трасето от всички останали колоездачи и съответно „произведеш” най-голям брой видеа на сайта на Вело Линия, ще спечелиш 5-дневна байк ваканция в Пампорово.

Естествено, към наградата имаш и включена лифт карта за велопарка, а колоездачните ти усилия ще бъдат наградени със заслужена почивка в хотел „Орловец”.

Наградата със сигурност не е за изпускане, а за да я грабнеш, трябва да направиш само едно – карай! Нали това е нещото, което най-много обичаш?

ВелоЛиния

Камерите на Вело Линия очакват всички многобройни колоездачни приключения в горната част на трасето при склона на Голи връх. Тази седмица те са с удължено “работно време” и освен събота и неделя ще заснемат спусканията и в почивните понеделник и вторник – 5-и и 6-и септември.

Вело Линия хваща колоездачите „в крачка” всяка събота и неделя, както и в официалните почивни дни.

ВелоЛиния

Сподели

0Shares
0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.