Заслужена почивка с Bubble Bed

0
 

Сподели

Shares

Сядаш, отпускаш се и мигновено се пренасяш някъде из облаците. Ти седиш върху сапунено балонче, а целият свят наоколо е мек, лилаво-розов и безгрижен. Летиш сред шарени небеса, а когато погледнеш надолу виждаш най-приказванта гледка на света, която обаче със сигурност не е от нашия свят. Безкраен син океан, златножълта плажна ивица и хоризонт, който свършва с най-големия водопад, изливащ се право надолу и разбиващ се някъде в безкрая на вселената.
Няколко малки хладни пръски водопадаща вода достигат до челото ти. Разтърсваш глава и осъзнаваш – сънувал си.

Заспал си върху Bubble Bed.

Bubble Bed
Снимка: Bubble Bed, @inflatablesofabed

Bubble Bed е вълшебното, преносимо надуваемо легло-„балонче”, което е създадено, за да ни пренася, макар и мислено, на приказни места веднага щом потънем в мекотата му. Освен това обаче, в сгънато състояние е достатъчно компактно и леко, за да можем да го взимаме със себе си и на реалните приказни места.

Bubble Bed е идеален за почивка на море, когато да го надуем на плажа, но е също толкова удобен и за къмпинг или лежерна почивка някъде в планината. Не винаги трябва да покоряваме върхове, все пак. Всеки заслужава мъничко почивка, нали така? Повече от перфектен е за пикници, градински партита, паркови следобеди и вечеринки и всякакви други мероприятия, измислени, за да сме щастливи.

Bubble Bed
Снимка: Bubble Bed, @inflatablesofabed

Единственото, от което имаме нужда, за да разпънем Bubble леглото, е въздухът около нас и малко свободно пространство. Без помпи, без сериозни физически усилия и без загуба на ценно време за релакс. Веднъж щом се изпълни с въздух, Bubble Bed се „заключва” с помощта на закопчалка и е абсолютно готов за употреба. Снабден е и с удобни джобове от двете страни, за да има къде да приберем списанието, книгата или телефона си.

Направен е от издръжлив и устойчив на наранявания материал, който гарантира, че може да бъде използван многократно, a почистването му също става супер лесно – само с хладка вода и малко сапун.

Bubble Bed можем да открием в разнообразни цветове като жълто, лилаво, зелено, синьо, оранжево. Поръчва се онлайн тук.

Bubble Bed
Снимка: Bubble Bed, @inflatablesofabed

Основни характеристики на надуваемото легло:

Размери: Разгънат (дължина х ширина ) 250см х 90 см,
Сгънат: 35см x 18 см
Тегло: 1,5 кг
Включва удобна малка чанта за съхранение и пренасяне.

Bubble Bed
Снимка: Bubble Bed, @inflatablesofabed

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.