Обувки за свободното време

0
 

Сподели

Shares
Timberland
Снимка: Timberland

Лятото е сезонът, в който освен, че можем да се наслаждаваме на топлото време като излизаме навън и практикуваме любимите си спортове, но и като си почиваме или се отправяме на пътешествие към някоя мечтана дестинация

Именно за почивните дни, или за разходка из забележителностите на някой град, от Timberland създават обувки, които да са удобни, но в същото време не отстъпват в качеството си.

Без значение дали предпочитаме мокасини, еспадрили, обувки с връзки или без – голямо разнообразие от най-хитови модели обувки на марката можем да открием в магазините на Стрим-Ко и онлайн тук.

Timberland
Снимка: Timberland

Един от най-предпочитаните модели мъжки обувки за това лято са мокасините от серията Boat Shoe.

Boat Shoe се предлагат в различни варианти и можем да избираме сред модели, изработени от лицева кожа, набук или велур. В зависимост от личните ни предпочитания пък, можем да избираме от богата гама цветове и различни дизайни, които разнообразяват типичната мокасина и добавят стилен щрих към ежедневния ни стил.

Timberland

Всички обувки от серията Boat Shoe са направени ръчно, което гарантира перфектната им изработка. Освен това те са снабдени с 360° връзки от необработена кожа.

Timberland

Подметките на обувките са направени от рециклиран каучук и имат нарези, които следват зиг-заг форма за по-добро сцепление с повърхностите и срещу пързаляне, а моделите са изработени така, че с всяко носене да прилягат все по-добре към индивидуалните особености на крака.

Timberland
Снимка: Timberland

А как се правят ръчно изработените обувки на Timberland, можете да видите в следващото видео.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.