С колело на море 2016

0


Дата на събитието: 09.07.2016

Сподели

Shares
С колело на море
Снимка: velojoy

Мислите за море вече все по-уверено се „разхождат” из главите ни. Какво по-хубаво от това обаче, да съчетаем почивката на море с истинско приключенско пътуване.

Тази година, за пети пореден път, Сдружение „Велоразходка” организира пътуване от София до Обзор с колело.

Велопоходът „С колело на море” ще се проведе през юли в периода от 9-и до 17-и. Колоезденето от столицата до морето ще бъде разпределено в четири дни, а след това велосипедистите ще имат възможност да почиват в спортен лагер на метри от плажа в Обзор.

Цялата идея е, групата колоездачи да измине 445 км колоездейки. Началната точка е езерото „Ариана” в София, а крайната – Обзор. Организаторите са предвидили 3 нощувки преди достигане на морския бряг (Златица, яз. Копринка, с. Сливенски минерални бани), придружаващ автомобил, който да превози багажа на участниците и да осигури безопасното преодоляване на маршрута и разбира се, кратки почивки по трасето. Доброто настроение и приключенският дух всеки задължително трябва да вземе със себе си. Подробния маршрут на похода можете да видите на уебсайта на Сдружение “Велоразходка”.

Таксата за участие е 80 лв., а за членове на „Велоразходка” – 60 лв. и включва:

-Участие в събитието
-Три нощувки по време на велопохода
-Разходи по придружаващ автомобил
-Веломеханик в случай на авария
-Възможност за возене на участник и колелото му в случай на повреда/умора
-Застраховка „Злополука”

След приключване на похода, всички участници по желание могат да останат за 5-дневна почивка в спортна база в гр. Обзор. Цената на нощувката е 25 лв. и включва пълни хранодни, ползване на чадър на плажа, ползване на спортно оборудване и площадки.

Крайният срок за записване за велопохода е 7-и юли.

С колело на море
Снимка: Велоразходка

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.