Мисията е възможна

0
 

Сподели

Shares

“Фабрика за идеи” и списание 360º ви предизвикват:

Misia_Ideas Factory

Мисиите дори са две – от една страна имаме конкурса “Хижа на годината” и събираме вашите предложения за най-добрите тук до 25 юни.

Много по-скоро обаче и буквално в момента изтичат последните минути до финала на записванията за социална промяна, където ще откриете втората ни мисия.
Нейният формат е четиридневен, възможен e благодарение на Фабриката за идеи и се развива като доказателство, че всеки може да задвижи колелата на прогреса. Опитът от работата до тук показва въздействие в седем града от общо 280 участника в 85 екипа с 61 мисии.

Стъпка по стъпка целта на организацията е на първо място да сме наясно със задачите (т.нар. проблеми на обществото) и да ги отбележим. След това се формират екипи и се предприемат конкретни действия за изпълнението на мисията. Срещите нататък са забавни и продуктивни, а резултатите – осезаеми – от 55 представени идеи до тук, 22 са получили подкрепа.

Списание 360º също приготви специално предизвикателство за вас, което ще откриете, след като се запишете за доброволец или още по-добре – съберете приятели и регистрирате екип тук.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.