Sofia Ring Mall Вело Експо & Шоу

4


Дата на събитието: 10.06.2016

Сподели

Shares

Първото място с традиционно байк състезание по истинско пъмп трак трасе

За втора поредна година Sofia Ring Mall ще е арена на зрелищни байк изпълнения. Този път събитието се очертава дори още по-силно и по-впечатляващо от миналогодишното!

Подготвяйте колелетата, защото ви очакват завладяващи емоции и нахъсващи състезания. И тази година в пространството около мола оригиналното пъмп трак трасе ще предизвика желаещите да премерят сили с терена. Атрактивните скокове и виражи, които предлага то, са подходящи за всякакъв тип колелета – ВМХ, траял, маунтинбайк, детски.

Sofia Ring Mall Вело Експо & Шоу
Снимка: Яне Голев

Рекордът от миналата година по трасето е на Иван Атанасов – 22 секунди, но сега имате възможност да се опитате да го подобрите.

Състезанията по трасето ще са няколко и за разнообразни възрасти и способности – за семейства, за деца, за елитни карачи и за всички останали надъхани байкъри. За децата са предвидени и занимателни уъркшопи и свободно каране по трасето, така че определено малките няма да скучаят. Всичко това – на фона на много музика, подсигурена от Vankata The Turntablist и DJ Nas и гарантирано добра атмосфера.

Sofia RIng Mall
Снимка: Яне Голев

Гвоздеят в програмата обаче ще е вътре в самия мол, където ще се проведе изложение на велосипеди и аксесоари за тях. Някои от най-добрите български производители и вносители ще представят най-актуалното в планинското и градското колоездене. Очакват ви и томбола с награди, тест на колела от колекция 2016, иновативни технологии – като OneWheel , забавни игри и много други интересни изненади.

Sofia RIng Mall
Снимка: Яне Голев

Sofia Ring Mall Вело Експо & Шоу ще се проведе между 10 и 12 юни с начален час 11 ч. Изложението на велосипеди ще продължи и през трите дни, а състезанията по пъмп трак трасето са на 11 и 12 юни. Събитието се организира от списание 360° и Sofia Ring Mall.

Сподели

Shares

4 КОМЕНТАРИ

  1. А какви са условията за участване и каква е таксата?

  2. Здравей Данаил,
    състезанието на пъмп трак трасето е без такса за участие и без специални изисквания към участниците. Изисква се наличие на колело и каска. Състезателте се раделят в три категории – Деца, Семейства и Елит.
    Днес по късно ще пуснем информция, програма и подробности за всички игри и конкретно за състезанието.

  3. За шеста поредна година, на същите дати, обявено преди поне 6 месеца… част от календара на БКС… https://www.facebook.com/events/1770036733210606/ Надявам се поне да подготвите добре трасето в блатото зад мола…

  4. Здрасти,
    съжаляваме за съвпадението. Събитието не е част от календара на БКС и се организира по поръчка на София Ринг Мол, като те са единствените, които определят датите му. Съжалявам че се застъпват две толкова близки събития и то в дисциплини в които по принцип няма много състезания.
    Желаем успех на събитието в Бургас. Ние от списание 360 ще се опитаме да отразим подобаващо и двете събития. В този контекст линка който сте дали не работи, но предполагам че говорите за това събитие http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar/icalrepeat.detail/2016/06/11/973/31%7C32%7C33%7C34%7C36%7C30/dirt-jump-vol6

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.