Даунхил и форкрос с повече забавления

0
 

Сподели

Shares
RAM Bikes_Synergy
снимка: Борислав Стефанов / BG UrbanSeries

В добавка към първокласното изпълнение на велосипедите RAM, производителите са се погрижили да осигурят всички модели в разнообразие от цветове и за най-капризните клиенти. Новата серията на марката се състои от модели за крос кънтри, трейл райдинг, даунхил и форкрос, плюс велосипеди за свободното време, разбира се.
Последните са проектирани да бъдат верен приятел, както за каране в планината, или за семейна разходка в парка, така и за придвижване в града като гарантират качество, удобство и надеждност.

Synergy 2_RAM Bikes
Synergy

Даунхил моделът Synergy е с рамка, изработена от алуминиева сплав 6061 с тегло 3,53 кг. Ходът е 200 мм, а геометрията – по-агресивна – с 63 градуса челен ъгъл, за да позволява максимална скорост по трасетата за спускане. Като цяло велосипедът е лек и много забавен за каране – оборудван е изцяло с амортисьори Rock Shox 2015 и е с общо тегло само 16,8 кг.

Four X_Ram Bikes
Four X

През 2016 година новият 4 Cross идва с удебелена тръба на рамката и подсилки в задната й част, 120 мм въздушна вилка RockShox Reba с 15 мм проходна ос. Едно изключително здраво, но и леко колело, което се предлага и с размери, подходящи за хора над 185 см.


Още интересна информация ще намерите на ram-bikes.com, а актуалните наличности велосипеди, велочасти и аксесоари, както и къде могат да се купят, монтират и сервизират, ще намерите в платформата Bikelab.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.