Спечели си презареждане

67
 

Сподели

Shares

Кое е първото място, към което ще отпътувате с една от тази преносими батерии, ако ви я подарим?

TP-LINKСподелете ни с текст, снимка или видео в коментар под тази статия до полунощ на 17 април и може да си спечелите подарък – една от тези две универсални външни батерии. Те са създадени от TP-LINK, за да бъдат с нас когато пътуваме или просто имаме нужда от презареждане. Изключително полезни са и могат да ни спасят в много ситуации, зареждайки мобилните ни устройства като телефони, таблети, плейъри и други.

TL-PB10400
TL-PB10400

Единият модел универсална външна батерия – TL-PB10400, има два USB порта (5V/2A и 5V/1A) и може да зарежда едновременно повече от едно устройство. Тя спомага за намаляването на излишната загуба на енергия по време на зареждане и същевременно гарантира енергийна ефективност до 90%. Когато TL-PB10400 работи с пълен капацитет, може да зареди един смартфон или таблет от 3 до 5 пъти, в зависимост от капацитета на батерията на зареждащото се устройство. Създадена е да бъде максимално удобна за пътуващите, динамични хора. За да има повече удобства за тях, тя е снабдена и с вградено фенерче, което може да се окаже особено полезно в много ситуации.

TP-LINK Power Bank 50
TP-LINK Power Bank 50

Другият модел е Power Bank 50. Той има жизнен цикъл, позволяващ до 500 презареждания. Направена е с компактен и елегантен дизайн, което освен, че радва окото, е и добра новина, за всички, които пътуват често и искат да намалят обема на багажа си. Този модел, както и другия, е съвместим с повечето USB зарядни устройства, които имат входно напрежение 5V, включително iPhone, iPad и повечето Android OS базирани устройства. С тази батерия се решава и още един проблем – тя също има два USB порта (от 5V/2A и 5V/1A), което е изключително удобно, защото позволяват едновременното зареждане на две устройства. За да не зареждаме на сляпо пък и да знаем колко трябва да изчакаме, Power Bank 50 е снабдена с 4 светодиодни индикатора, които информират за нивото на оставащия заряд. В зависимост от вида, размера и капацитета на устройството, към което я свържем, средно могат да бъдат направени до 5 зареждания.

Повече за двете универсални външни батерии

TP-LINK

Сподели

Shares

67 КОМЕНТАРИ

  1. Проходна пещера “Очите на Бога”, любимо място!

  2. Алиботуш, в цялото му изящество, без да пропусна с. Голешово и призрачните чорбаджийски къщи – опустелите чардаци, чиито единствени обитатели са лястовиците. Мост във времето – един от многото в прекрасната ни родина :)

    http://velo100.bg/wp-content/uploads/2015/05/20150504_145744_HDR.jpg

  3. С или без батерия, аз съм се запътил към Беласица :)

  4. От кога се точа на една такава „джаджа”.

  5. Бих си избрала тази прекрасница -> TL-PB10400
    ще я заведа в Индонезия , Бали , из monkey temple-a , zoo-то с тигри и слончета или просто около плажовете на островите Джили :)

  6. Power Bank 50 би ми бил много полезен за изкачването на Елбрус :)

  7. Врачански балкан- пещера Ледника
    Power bank 50

  8. Искам го този TL-PB10400 ще си го ползвам на Санторини, докато обикалям вулкани ;)

  9. Power bank 50, Триглав, Словения :) Тъкмо стягам багажа за почивните дни и си търся батерия ;)

  10. Връх Килауеа, Хавай.. Това е супер необходим аксесоар, с който ще си подсигуря захранването на дигиталните ми устройства, включително и на камерата

  11. Смятам да посетя о. Хонолулу, Хавай, за да се докосна до една моя мечта -сърфирането. Power Bank 50, ще ми бъде необходим за трите дълги полета от София до острова. Обожавам пътешествията, с приятна компания. Екстремните спортове са ми страст и се надявам в краят на месец Май, да получа виза за САЩ. Прикачам малко приключения и спомени в чужди земи. :)
    https://www.youtube.com/watch?v=dgAJvsqnCG0&nohtml5=False
    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1088983984458003&set=a.926506330705770.1073741835.100000392366360&type=3&theater
    https://www.youtube.com/watch?v=FX3A10nTpAE&nohtml5=False

  12. Ще я заведа на ски за последно този сезон – северна Рила или северен Пирин – ще го реша четвъртък вечер най-вероятно :)

  13. Първото място…Отивам в Германия да работя, там ще ми служи добре.

  14. Смятам да направя прехода от х.Ком до нос Емине тази година с колело за 5 дни и определено ще имам нужда от POWER BANK 50.

    При такъв преход според мен е задължително присъствието на Pawer bank 50 в раницата ми.Ще се радвам наистина да присъства там.

  15. Първото място…Отивам в Германия да работя, там ще ми служи добре. Която и да е от двете.

  16. Х.Ком-нос Емине е дестинацията ми за 2016 г.Ще се радвам ако добавя това бижу в багажа си;)Power bank 50

  17. Патагония, това е моето планирано пътешествие за тази година ))))

  18. Лисабоооооооон…..земя огрявана от слънцето през по-голямата част от годината, брулена от вятъра и вълните на Атлантическия океан, примамваща с вкусна храна, добро вино, и невидим на пръв поглед дух… Там ще отида :)))

  19. и двете батерии ще са доволни да се разходят до Гърция на палатки

  20. Здравейте, бих избрал TL-PB10400 и планирам през почивните дни да поема по дефилето не река Струма в посока Сърбия. Линка със снимката е от изминалия уикенд с маршрут Орехово – Чудните Мостове и обратно, около 32 километра с 4 часов неделен дъжд на връщане. Едно много магическо изживяване.
    https://www.instagram.com/p/BEF-wyqxVlN/?taken-by=nasq

  21. TL-PB10400 – имам точно толкова свободно място в раницата! Ще я заведа най-вероятно на пътешествие на стоп до Австрийските алпи, където ще доброволствам известно време в една хижичка! :))))

  22. Чудесна работа би ми свършили всяка една по време на Обиколката на Монблан тази година! :-) Зареждам челник, часовник и телефон по време ултрамаратонски бягания.
    https://www.youtube.com/watch?v=twYJJBwJKM8

  23. Ще пътува по Франция за първи път. А след това ще се поразходим из българските чудесни кътчета, където ни е известно, че няма контакти. И слава богу, там им е чарът. =]

  24. Power Bank 50 Ще бъде идеална, за зареждане на джаджите ми по време на Лаваредо ултрамаратона в Cortina D’Ampezo, на 160км-ия ултрамаратон Персенк Ултра, а и на Пирин Ултра един месец след това

  25. Първото място на което бих отпътувала, ако спечеля батерията ще бъде плаж Силистар. След това ще има още много места, особено планини и върхове… и все пак ще трябва да прежареждаме батерийте на фотоапарата :)

  26. Ахааа ще му се види края на филма с постоянното търсене на зарядното, което някой друг, тайно и на пръсти, току под носа ти, е отмъкнал….и заразбързано, да не би да се усетиш, подтичва към ел. системата на ресторантчето, за да си бодне неговата си слушалка „да яде“. Това е ТО джаджа за прераждане! Оммм…
    Бухам я в сака със сърфистките принадлежности и бам на спота, на паркета на Гьока (Гьокчеада), на прогноза, сезон ще откривам/е! Ще го побрули малко, и още малко, вятъра, ще го разчорли пясъка… Няма задълго да е лачено и джиджино, ще е за хевидюти нужди, там където няма кой да издържи на напрежението! Директно на сърф училището го позиционирам за зареждач и за музикопускач… Наздраве! <3

  27. Моите предпочитания клонят към TL-PB10400 заради формата, макар и двете батерии да са достатъчно добри. Лично аз бих я използвал добре тази година в Непал. Пък и следващото 6 седмично пътуване с колело през Европа и дай боже да мога да го продължа през Мексико, централна и южна Америка.

  28. Още маалко да се роди бебенцето ни и при първа възможност офейкваме към любимата Мальовица. Хем ние ще спортуваме, хем тя ще е в прекрасна свежа среда. Която и да е от двете батерии (въпреки, че Power Bank 50 все пак е по-компактната) ще бъде чудесна за прекарване на време извън града с бебе – за много снимки и песнички от телефоните :) <3

  29. Всеки път като отида на скали и се сещам, че точно нещо такова ми липсва, когато ми падне батерията на тел..

  30. TL-PB10400 … И тръгвам към Рилските езера или към Пещерният дом :))

  31. Power Bank 50- ще отлети с мен до Рим,защото „Всички пътища водят към Рим ;) „

  32. Power Bank 50 ми допада повече :)

  33. С TP-LINK Power Bank 50 на вр. Амбарица (2166 м.) и мисля да спя под звездите на върха.

  34. Източни Родопи и тракийските светилища, все магически местенца и не много известни! :)

  35. Ще взема тази батерия на вело и каяк екскурзия на остров Тасос, Гърция.

  36. С една от тези батерии смятам да отпътувам за Тоскана, където ще прекарам чудесно, а зарядът и на двете от тях ще ми достигнат за всички дни прекарани там:)

  37. Двете батерии са супер но Power Bank 50 ми харесва повече като дизайн.Смятам да я заведа първо до Тевно езеро ☺

  38. Свети Влас, по цял ден на плажа!! (:

  39. Навсякъде :)) Но като начало пътувам за Бостън другия месец и след това Ню Йорк. Надявам се да стигна и до Ниагарския водопад. А в България на палатка на Емона батерията никога не стига. :)

  40. Мазалат , Купена , Тъжа , Ботев … и от там ще видя :)

  41. Синаница! От там накъдето и да тръгнем все си заслужава… Приятен ден! :)

  42. Където и да е в БГ планините. Всъщност вече го правя редовно с TL-PB10400, каквато притежавам от няколко месеца и наистина е много добра.

  43. Ако ми я пратите още утре отивам с нея на кемп на белоградчик за 1 вечер и неделя на МТБ състезанието Rocks N’ Roll 2016 http://clubskala.org/?p=1509 ;)

  44. Няма значение къде. Вземам палатки и приятели и тръгваме (може и куче). Не е важно дали ще сме на планина, море или дори в градския парк. Важното е да си прекараме добре. А външната батерия би била ужасно полезна за зареждане на телефони все пак може спешно да се наложи да ползваме gps или да се обадим, но във всеки друг случай по-добре е далеч от технологиите. Да пием бира, да играем на хек, да се катерим или да се целим със шишарки колкото и обикновени или скучни да звучат тези дейности почти винаги те оставят спомени ,за които да се сетиш след време и да се радваш, че по някаква случайност си имал късмета да видиш пост във фб който ти казва че можеш да спечелиш външа батерия, която да успокоята съзнанието ти, че дори и да се загубиш ще имаш батерия, с която да се върнеш. Е също и да знаеш, че ще можеш да качиш снимки в инстаграм без опасност за батерията.

  45. Абсолютно навсякъде по света, но първото място, на което ще мога да ѝ се порадвам, е Þórsmörk National Park в Исландия по време на един доброволчески проект през лятото :-)

  46. Всички градчета и села в Южен Пелион -Гърция

  47. Качвам в планината за няколко дена и ще знам, че мога съвсем спокойно да се забия някъде в пущинака и ще имам заряд за GPSа, телефона и фенерчето (а, това има фенерче, значи няма да нося отделно фенерче). В този ред на мисли, ще ми трябва ток за палатката идния уикенд и TL-PB10400 въобще няма да ми е излишна за тази цел.

  48. В момента си умирам да отида на Райското пръскало или на Тюленово. :)

  49. Определено полезни джаджи с оглед на все повечето електронни устройства, които носим със себе си. Наистина ще ми е нужна такава на предстоящия Лада събор поради липсата на ел.захранване на мястото на провеждане.
    http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic.php?f=153&t=24012

  50. Ще отпътувам към Румъния, после към Сърбия, а след това ще я заведа и до Шотландия. Пък после обратно в София – все пак и тук върши работа! :D

  51. Един power bank 500 ще ми бъде полезен за ходенето ми до лагер Buitendoor до град Nunspeet, Холандия :)

  52. Ох, ако зависеше само от мен щях да я разведа по целия свят, но за момента ще се задоволя само да я разходя до морето и по точно до Варна, че отивам да го видя следващата седмица :)

  53. Река Струма, кресненско дефиле на Рафтинг кемп тийм респект

  54. Отивам на палатка. Някъде където няма обхват, но е спокойно и тихо. Чуват се само пеещите птици, реката и вятъра който си играе в клоните на дърветата.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.