Беър Грилс с нова мисия за оцеляване

0
 

Сподели

Shares

Discovery Channel ще подхрани глада на всички фенове на приключенията с новата поредица „Беър Грилс: Мисия за оцеляване“, която стартира на 11 април от 22:00 ч. В нея осем известни личности ще се борят за своето оцеляване, а Беър Грилс ще провокира смелостта и издръжливостта им с ежедневни мисии, от чието изпълнение ще зависи оцеляването им.

„Беър Грилс: Мисия за оцеляване“ по Discovery Channel

Участници в поредицата са актьорите Емилия и Лорънс Фокс, певецът и актьор Макс Джордж, двойната олимпийска шампионка Дейм Кели Холмс, телевизионната водеща и певица Джамилия, комедийният актьор Том Розентал диджеят, модел и водеща Воуг Уилямс и бившият национал от международния отбор по ръгби на Англия – Майк Тиндал. Всички те ще трябва да достигнат предела на своите физически и психически възможности, за да се справят с ужасяващите предизвикателства. Те включват борба с опасни африкански животни и изтощително преминаване през планини и екзотични океански плажове. Допълнение към всичко споменато са резките промени в метеорологичните условия – от жестоката африканска жега през внезапните поройни бури и смразяващите нощи, които ще превърнат новата поредица в най-предизвикателното пътешествие, подготвяно някога от Грилс за новобранци.

В епизодите ще видим как Беър Грилс поставя ежедневни мисии на участниците, с които те ще трябва да се справят под зоркия поглед на планинския водач Мег Хайн и на бившия лейтенант Скот Шефилд. В края на всеки епизод ще отпада участникът, който се е справил най-зле със задачата. Критерии за представянето на участниците ще бъдат техните качества на оцеляващи: положително отношение, съобразителност, смелост и решителност. На финала Беър Грилс ще обяви и последния оцелял.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.