На ски в Боровец и през пролетта

0
 

Сподели

Shares

Няма значение, че зимата вече си отива, щом има място в България, на което можем да продължаваме да се наслаждаваме на любимите си зимни спортове и през пролетта.

Borovets

Пистите, съоръженията, снегът и отличното време очакват любителите на зимните спортове в Боровец. Според прогнозите, добрите условия за ски и сноуборд ще продължат през целия месец април, така че грабвайте екипировката и право към пистите.

От 15-и март цените на всички карти за лифт в Боровец са намалени. Еднодневната лифт карта за възрастни вече е на цена от 45 лв., тази за младежи – 32 лв., а за деца – 24 лв.

Почитателите на нощното каране също ще бъдат зарадвани. Лифт картата за възрастни е на цена от 18 лв., а тази за деца – 11 лв. От средата на март пистите ще бъдат отворени за нощно каране в петък, събота и неделя.

Освен цените на лифт картите обаче, в Боровец падат и цените на нощувките в хотел „Рила”. Цената на нощувка плюс закуска на ден на човек започва от 56 лв., като децата, настанени с двама възрастни, заплащат само храна.

Хотел "Рила", Боровец

За подобаващ финал на сезона пък, от Бороспорт ще организират вълнуващо събитие за всички гости на курорта и любители на зимните приключения, което ще отбележи края на сезона, преминал под знака на 120-та годишнина от създаването на Боровец.

Предвижда се събитието да се проведе на 9-и април, когато по най-добрия начин – с ретро парти и забавни игри в духа на първите години от създаването на Боровец, ще бъде отбелязана годишнината от създаването на курорта. Естествено, по време на събитието ще има и много ски и сноуборд забавления.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.