Размяна на колела чрез сайт

 
0

Сподели

0Shares
0 0 0

Нов сайт позволява на потребителите да отдават под наем и да наемат колела, сърф дъски, ски и сноуборди.

Spinlister
Снимка: Spinlister

Също като в Airbnb – сайтът, в който можем да наемаме частни апартаменти, стаи или дори цели къщи за различни периоди от време почти навсякъде по света, от Spinlister можем да си набавим „превозно средство” директно от някой, който в момента не го използва или си има много.

Spinlister
Снимка: Spinlister

В Spinlister всеки, който има борд, колело или ски в повече, може да го сподели с някого, който има нужда. Сайтът действа като посредник между отдаващия и наемащия, като ги свързва, но също осигурява и защита и на двете страни, за да не се окаже някой прецакан накрая.

Ако искате да дадете „нещото” си под наем, трябва просто да му направите 1-2 снимки, да опишете накратко колко е прекрасно (или да не лъжете, ако не е), да определите периода, за който е активна обявата и да обявите цената, срещу която се извършва отдаването.

Spinlister
Снимка: Spinlister

Освен това не бива да се притеснявате, че може да не видите колелото или ските си никога повече. Разбира се, риск предметът ви да попадне в недоброжелателни ръце, които да си го присвоят или да го повредят винаги има, но от сайта покриват разходите, които са ви причинили. До 10 000 долара се изплащат на собствениците, изгубили колелата си, 2 000 долара за сърфовете и 1 000 долара обезщетение за простилите се със ските или сноубордите си.

Сподели

0Shares
0 0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.