Европейски снежен гей фестивал vol.4Дата на събитието: 12.03.2016
0

Сподели

0Shares
0 0 0

Между 12-и и 19-и март ще се проведе четвъртият поред Европейски снежен гей фестивал “European Snow Pride”. Той ще включва много зимни спортове, музика и филми.

European Snow Pride 2016

По традиция фестивалът се провежда в курорта Тин във Френските Алпи. И тази година мястото ще посрещне гейовете с отворени обятия, защото е известно с либералното си, приятелско отношение към хомосексуалистите.

Tignes, European Snow Pride 2016
Снимка: European Snow Pride Facebook page

Тин набра популярност през 1992 г. когато беше домакин на фрийстайл ски събитията, част от Зимните олимпийски игри. Той е разположен на 2100 метра надморска височина, с което се подрежда сред най-високопланинските курорти в Алпите. Към него спадат на 300 км писти, като кулминацията е глетчерът de la Grande Motte на 3450 метра.

Една от горещите точки по време на фестивала ще бъде терасата, „с феноменален изглед към планината”, на Chalet du Bollin. Това е мястото, на което ще се развихрят всички диджеи, музиканти, вкл. саксофонисти, танцьори и „най-различни същества”. Освен това са предвидени и две мащабни партита на закрито, на които диджеи от световна величина ще се погрижат за доброто настроение на присъстващите.

European Snow Pride 2016
Снимка: European Snow Pride 2016 Facebook page

За втора поредна година “European Snow Pride” става домакин на собствен филмов фестивал за гей кино в рамките на основното събитие. В програмата му са включени 6 пълнометражни заглавия с участието на световни кинозвезди като Кейт Бланшет и Рууни Мара.

European Snow Pride

Фестивалът е доста популярен сред хомосексуалните мъже в Европа и САЩ и се очаква и тази година да събере огромен брой посетители. Във фейсбук страницата на събитието организаторите съобщават, че местата за настаняване в курорта, осигурени от тях, вече са свършили. Съжаляваме за лошите новини, ако вече сте решили, че искате да се включите.

Европейски снежен гей фестивал vol.4

Сподели

0Shares
0 0 0

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.