Европейски снежен гей фестивал vol.4

0


Дата на събитието: 12.03.2016

Сподели

Shares

Между 12-и и 19-и март ще се проведе четвъртият поред Европейски снежен гей фестивал “European Snow Pride”. Той ще включва много зимни спортове, музика и филми.

European Snow Pride 2016

По традиция фестивалът се провежда в курорта Тин във Френските Алпи. И тази година мястото ще посрещне гейовете с отворени обятия, защото е известно с либералното си, приятелско отношение към хомосексуалистите.

Tignes, European Snow Pride 2016
Снимка: European Snow Pride Facebook page

Тин набра популярност през 1992 г. когато беше домакин на фрийстайл ски събитията, част от Зимните олимпийски игри. Той е разположен на 2100 метра надморска височина, с което се подрежда сред най-високопланинските курорти в Алпите. Към него спадат на 300 км писти, като кулминацията е глетчерът de la Grande Motte на 3450 метра.

Една от горещите точки по време на фестивала ще бъде терасата, „с феноменален изглед към планината”, на Chalet du Bollin. Това е мястото, на което ще се развихрят всички диджеи, музиканти, вкл. саксофонисти, танцьори и „най-различни същества”. Освен това са предвидени и две мащабни партита на закрито, на които диджеи от световна величина ще се погрижат за доброто настроение на присъстващите.

European Snow Pride 2016
Снимка: European Snow Pride 2016 Facebook page

За втора поредна година “European Snow Pride” става домакин на собствен филмов фестивал за гей кино в рамките на основното събитие. В програмата му са включени 6 пълнометражни заглавия с участието на световни кинозвезди като Кейт Бланшет и Рууни Мара.

European Snow Pride

Фестивалът е доста популярен сред хомосексуалните мъже в Европа и САЩ и се очаква и тази година да събере огромен брой посетители. Във фейсбук страницата на събитието организаторите съобщават, че местата за настаняване в курорта, осигурени от тях, вече са свършили. Съжаляваме за лошите новини, ако вече сте решили, че искате да се включите.

Европейски снежен гей фестивал vol.4

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.