Bike Center е новият дистрибутор на RAM bikes

0
 

Сподели

Shares

Около Нова година във велосредите изтече информацията, че Bike Center и RAM bikes преговарят помежду си. Това обаче скоро беше потвърдено и официално – Bike Center e новият дистрибутор на RAM bikes. Новината е добра, защото означава, че велосипедите на RAM ще станат още по-достъпни до крайните клиенти благодарение на голямата верига магазини. Едно такова партньорство между гиганти като RAM bikes, които съществуват от близо 14 години и Bike Center, които пък имат над 30 години опит в продажбата на велосипеди, се очаква да подобри качеството на предлаганите продукти и услуги.

Bike Center, RAMПартньорството им стартира в началото на годината и тепърва ще очакваме да даде плодове. Благодарение на него, Bike Center се превръща в основен търговски представител на българските велосипеди. Във веригата магазини вече ще може да се намерят не само велосипедите на RAM, но и всичко, което предлага компанията. Това включва и части и аксесоари на именити производители като Sram, Rock Shox, Avid, Rental, както и Коre, Truvativ и много други. Разбира се, ще има и гуми на Maxxis, капли Mavic и Spank. Накратко – целият асортимент на RAM bikes влиза в Bike Center.

Bike Center, RAM
Bike Center, Младост

Магазините Bike Center, в които можете да намерите велосипедите на RAM bikes, както и много други колела, части и аксесоари, се намират в София на адреси:

кв. Лозенец, ул. Богатица 20
жк. Младост 1, бл. 1А
кв. Редута, ул. Живко Николов 41
кв. Изток, ул. Райко Алексиев 3
кв. Овча Купел бул. Президент Линкълн, бл.107
кв. Люлин, бул. Джавахарлал Неру, бл.752

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.