Да събудим пролетта

0
 

Сподели

Shares

Британската екшън спорт и лайфстайл марка Animal влиза свежо с новата си колекция. Тя е подготвила новата си линия за сезон Пролет-Лято 2016, в която има дрехи и аксесоари за сърф, скейт, BMX, планинско колоездене, ски и сноуборд, фитнес и за града. Колекциите са за мъже, жени и деца от 2 до 16 години.

Animal

Дрехите и аксесоарите, както обикновено, са със свеж дизайн, но и изключително функционални и удобни. При детските и тийнейджърските линии преобладава забавният спортен стил с ярки цветове и игриви принтове. Освен удобните градски дрехи и аксесоари, за момчетата и момичетата има и специални облекла за сърф и колоездене.

AnimalВ мъжката колекция за пролетно-летния сезон отново на първа линия излизат удобството, функционалността и стила, силно повлиян от сърф културата. В дрехите и аксесоарите се открояват геометрични щампи и тропически илюстрации със смели флорални графики, които „довеждат“ лежерното плажно настроение до градските улици.

AnimalНай-новото за пролетта и лятото в женската колекция на Animal пък носи безгрижието на бохемския дух. Дрехите, колкото и да са спортни, имат детайли, които ги правят изключително женствени. С винтидж привкус, дантели, ресни, тропически и флорални мотиви и много въображение, те са подходящи за града и за спорт. Дрехите са толкова удобни и свободни, че спокойно могат да намерят приложение дори в спалнята.

Animal

Освен дамската, мъжка и детско-юношеска колекция за пролетта и лятото, тази година Animal представя за пръв път новата си специална фитнес линия. Тя е за активните хора – мъже и жени и включва спортни облекла и спортно бельо. За тях е направено интересното съчетание между стила на бордспорт марката и функционалността на спортните фитнес облекла. Всичко в новата колекция е със силен акцент върху качеството и характеристиките на материите и кройките. ActiveWear линията е замислена да бъде по-устойчива на атмосферни влияния, с добър контрол на влагата, като в същото време привлича погледите и носи свободния сърф дух на Animal.

Вижте всички атрактивни предложения и най-новите тенденции в света на екшън спортове в офицалния онлайн магазин на Animal за България, a за актуални новини следете страницата им във Фейсбуук.

 

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.