Календарът Stone Nudes на 1/2 цена

0
 

Сподели

Shares

Stone Nudes

Култовият катерачен календар STONE NUDES на американския фотограф Дийн Фидълман беше отпечатан за пръв път в България, благодарение на списание 360°. 12 месеца и 12 красиви чернобелите фотографии на голи женски тела, катерещи без осигуровка. Тези кадри успяват да пресъздадат по най-фин начин връзката между човека и природата и да потърсят пресечната точка между катерачния спорт и изкуството.

Календарът за 2016 година вече е факт, както и последните 50 броя от него, които списание 360° предоставя на специалната цена от 9,95 лв.. Финалната разпродажба за ценители важи само на място, в офиса на изданието, или със заявка на имейл и изпращане по куриер.

Ако искате да закупите някой от последните календари от редакцията на 360°, обадете ни се на 0878 678 360, за да се уговорим за час и заповядайте в редакцията ни площад Славейков 11 в София (сградата зад пейката-паметник на Славейкови), етаж 4.

Можете да поръчате календара и по куриер с наложен платеж, като се свържете с нас на имейл magazine@360mag.bg. Моля, изпращайте имейлите със Subjest: Stone Nudes, които съдържат следните данни:

*Име и фамилия
*Email
*Телефон
*Точен адрес
*Брой календари

Промоцията за ценители важи до изчерпване на количествата.

Сподели

Shares

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.