Продуктите на годината на ISPO 2016

 
0

Всяка година ISPO – най-голямото изложение за спортни стоки е света, връчва наградите си на най-иновативните, технологични и качествени спортни продукти.

Наградите за 2016 година вече са обявени и тук ви представяме продуктите, отличени като „Продукти на годината 2016/2017”.

Arrows Inflatable Technology – iRIG

IRIG - надуваемо платно
Снимка: arrows-inflatables

Това е надуваемо платно за уиндсърф, което е изключително леко и същевременно много лесно за съхранение и пренасяне, заради начина, по който се сгъва. Освен това формата му по никакъв начин не отстъпва по представяне и безопасност на стандартните уиндсърф платна. Произведено е от колаборация между марките North Kiteboarding и NorthSails.

Ortovox — AVABAG

Ortovox Avabag
Снимка: ISPO

Тази въздушна възглавница е носителят на приза „Продукт на годината” в категорията „Ски”. Тя е супер лека – тежи само 640 грама и има обем от 1.8 литра. Тя е съставена от малко компоненти, което я прави по-издръжлива във времето. За упражнение може да бъде надувана неограничен брой пъти.

TomTom — Runner 2 Cardio + Music

TomTom - runner2cardio+music
Снимка: ISPO

Продуктът, спечелил наградата в категория „Представяне” представлява часовник с вграден музикален плейър. Дисплеят изписва сърдечния ритъм, който се отчита от китката, без да е нужно използването на лента за гърдите. Продуктът проследява активността на носещия го 24/7 и дори когато тренировката е приключила, той продължава да измерва броя на стъпките, изгаряните калории, изминатата дистанция, активните минути.

Matrix — In-Trinity

In-Trinity Matrix
Снимка: matrixfitness

In-Trinity печели наградата в категория „Здраве и фитнес”, защото представлява иновативно „място” за изпълнение на различни упражнения и движения, които подобряват баланса, силата и гъвкавостта на тялото. Платформата позволява изпълнение на пълноценна тренировка дори на малко пространство, защото увеличава радиусът, в който могат да бъдат изпълнявани стандартните упражнения и дава възможност за нови.

Vertical — X-OS Treklight 38L+10L

vertical x-os treklight
Снимка: ISPO

Тази раница е наградена предимно заради системата EXOS, с която е снабдена. Системата подпомага удобството при носене на раницата, защото е изградена от алуминиева и карбонова вътрешна рамка, която прехвърля тежестта на раницата от раменете върху ханша.

Повече за ISPO 2016 можете да прочетете тук.

Share and Enjoy !

0Shares
0 0 0
   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.