Stormshop – зимно и ново

    0
     

    Сподели

    Shares

    Stormshop

    Stormshop е като нов за зимата, даже направо си е чисто нов, ако съдим по новия онлайн магазин stormshop.bg. Домейнът също е нов, както и много от нещата, които ще намерим в него и на бул.Черни връх 80 в София, където те се помещават физически.

    Stormshop

    Готови за снежна зима и бури в магазина онлайн и офлайн вече са нови продукти, които включват лавинна екипировка на експертите BCA – лавинни раници с въздушна възглавница, сонди, лопати, цели лавинни комплекти. Сред ските също има нови попълнения, които идват от LIBERTY LINE ARMADA. При ски автоматите и монтажа пък новостите са от MARKER. При облеклото свежите зимни попълнения са NUGGET – „най-добрият избор цена-качество“, както казаха от Stormshop. Сред продуктите за протекция пък вече има каски и маски на Smith Dragon. Нова марка има и сред слънчевите очила. Тя е NECTAR – свеж нискобюджетен сърф бранд, който магазинът внася отскоро.

    Сред новостите от Stormshop е и безплатната доставка за цялата страна при поръчки от онлайн магазина на стойност над 100 лв. За всички, които предпочитат да разглеждат от телефона си, има и нова мобилна версия, която позволява по-удобно разглеждане и пазаруване онлайн.

    Stormshop

    Магазин Stormshop е основан през 2008 година. В него можете да намерите интересни и разнообразни продукти – от градски дрехи и аксесоари до всякаква възможна екипировка, която да задоволи нуждите на всеки карач, насочен към зимните спортовете, сърф, скейт, лонгборд, бодиборд и др. Както казва Христо Петров-Къртача – основател на магазина: „Stormshop е направен от карачи за карачи“. Всичко в магазина е прецизно селектирано, и най-важното – тествано, за да можете да го вземете, да излезете навън и да се забавлявате качествено… дори и да има бури.

    Христо Петров от Stormshop
    Христо Петров от Stormshop

    Сподели

    Shares

    ВАШИЯТ КОМЕНТАР

    Моля, въведи твоят коментар!
    Моля, въведи твоето име тук.