Disney Frozen в детската колекция на Burton

 
0

Disney Frozen в детската колекция на Burton

Детската колекция на култовата сноуборд марка Burton е за деца от 2 години до тийнейджъри на 18, момичешка и момчешка. Тази зима тя отново е изключително богата, топла и удобна, а като добавка, има линия, вдъхновена от героите на Дисни за момичетата и друга – с героите от Marvel – за момчетата.

Disney Frozen в детската колекция на Burton

„Замръзналото Кралство“ на Дисни оживява в най-новата зимна детска колекция на Burton. Тя е за най-малките момичета и включва гащеризони, якета, панталони, термобельо, блузи и суитшърти, раници, дори каски и маски за сноуборд. Освен, че дрехите и екипировката са покрити с лицата на любимите герои, те са създадени да бъдат удобни и комфортни за децата в планината и в града.

Disney Frozen в детската колекция на Burton

Гащеризоните за малките сноубордисти са направени така, че да не се разместват и разгащват дори при най-дивите зимни игри. За децата до 7-8-годишна възраст те са до горе, т.нар. “over-all”, вместо смъкващите се с презрамки.

Щампите в момичешката линия със „Замръзналото Кралство“ са два вида – с Анна и Елза, както и с любимия снежен човек Олаф. Освен че радват окото, те са специално създадени, за да запазват децата топли и сухи през зимата. В изработката им са използвани материи и технологии като Durashell ™ хидроизолация, Aquapel ™ DWR покритие и Thermacore ™ изолация за повече топлина. И за да могат момичетата да носят повече от един сезон дрехите Burton с анимационните герои, те са направени със специалната система Room-To-Grow™, която позволява лесно удължаване на ръкавите и крачолите.

Burton
Детски полар с гладка повърхност и термобельо

За да бъде завършен видът на малките сноубордистки, те могат да включат към зимните си комплекти и каска и маска от серията със „Замръзналото Кралство“. Маските и каските са на известната марка Anon и се комбинират перфектно.

Burton
Детски каски и маски от Anon

Най-новата колекция на Burton, включително момичешката линия със „Замръзналото Кралство“ и момчешката с героите от комикса Marvel, ще намерите в България от официалния представител на марката за страната – магазини DROP IN – The Core Shop в София (ул. “Г. С. Раковски” 166А), Банско, Пампорово и Боровец, както и онлайн на dropin-shop.com.

frozen

В магазините на DROP IN вече можете да пазарувате и с UniCredit стоков кредит, който ви дава възможност за покупки на стойност над 150 лв., които се изплащат в срок до 6 години.

   

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведи твоят коментар!
Моля, въведи твоето име тук.